“Farklı algı oluşturulmak isteniyor!”

AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, hastanedeki yolsuzluk haberleri ile ilgili açıklama yaparken, faturayı yerel bir gazeteye kesti.
Doğru haber yapılmadığını söyleyen Murat Erol, işin içine siyaset karıştırıldığına ve şahsının hedef seçildiğine dikkat çekti.
Aklını ve kalemini başkalarına kiralayanların karalama kampanyası başlattığını ileri süren AKP İlçe Başkanı Murat Erol, bilerek uygulanan oyuna gelmeyeceklerini belirtti.
Türkiye’nin kritik bir süreçten geçerken sergilenen senaryoların zamanlamasını çok manidar bulduğunu ileri süren Murat Erol dün AKP toplantı salonunda yaptığı açıklamanın başında, “Konumuza girmeden önce Cumartesi günü Beşiktaş’ta yaşanan haince saldırıda şehit olan polislerimizi ve sivillerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin başı sağ olsun” dedi.
Erol, yazılı yaptığı basın açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Yerel bir gazetede çıkan Devlet Hastanesi ile ilgili haberde yanlış bilgi aktarıldığını gördüm. Karacabey’deki bir basın kuruluşu tarafından maalesef toplumda farklı algı oluşturulmaya çalışıldığını müşahede etmiş bulunmaktayım.
Söz konusu haberden uzaklaşılmış, işin içerisine siyaset sokulmuş ve siyasetin içerisinde şahsım ve teşkilatım hedef alınmıştır.
Üzülerek ifade etmek isterim ki; aklını ve kalemini başka akıllara kiralayanlar tarafından, İlçe Başkanlığım öncesinde sıkça yaşanan oyunlara yönelmiştir. Biz göreve geldikten sonraki üç yılı aşkındır birlik ve beraberliğimizin tesis edilmesi ve başarılı çalışmalara imza atılması bazılarını rahatsız etmiş gibi görünüyor.
Ülkemizin içinden geçtiği zorlu bir dönemde, FETÖ Terör Örgütü’nün darbe girişimi, sınır ötesi harekat, yurt içindeki terör olayları, AK Parti ile MHP’nin ortaklaşa verdiği Anayasa Değişikliği ve birkaç ay sonra yapılması düşünülen “Referandum” öncesinde içeriği saptırılarak hazırlanan haberlerle değişik konulara girilmesini pek manidar buluyorum.
Yıllarca yapılan dedikodu ve fitne siyasetiyle Partimiz yıpratılmış, kaybeden ise Karacabey olmuştur.
Göreve geldiğimiz 2013 Ekim ayından sonra, 17-25 Aralık FETÖ yolsuzluk ve rüşvet girişimi, 30 Mart Yerel Seçimleri, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı Seçimi, Kasım 2014 Parti Kongrelerimiz, 7 Haziran ve 1 Kasım Genel Seçimlerinde yoğun bir çalışma sergileyen Teşkilatım, Birlik ve Beraberlik içerisinde başarılı sonuçlara imza atmıştır.
Hastanede yaşanan ve soruşturma aşamasına dahil edilmiş olan bir meseleye siyasetin karıştırılmış olmasına bir anlam veremiyorum.
Kusurlular bellidir. Kusurlu görülen arkadaşımızın eğer kasıtlı bir tutumu ortaya çıkarsa biz gereğini zaten yaparız. Kişiler üzerinden Partimizin yıpratılmasına müsaade etmeyeceğimin bilinmesini isterim. Bilhassa İlçe Başkanı olduğum süre zarfında bu konulara taviz vermedim, vermeyeceğim de.
Bundan sonraki süreçlerde bu tip kişi ve kuruluşlarla alakalı konularda haber yapılırken konunun özünün çarpıtılmadan kamuoyuna duyurulmasını özellikle rica ediyorum.
Bu vesile ile tüm halkımızın dün gece idrak etmiş olduğumuz Mevlit Kandilini tebrik ediyor, huzur ve birlik-beraberlik içerisinde sağlıklı günler diliyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.