Başkan Özkan’dan referandum mesajı

*Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, önceki gün gerçekleştirilen Anayasa Değişiklik Oylaması nedeni ile yaptığı açıklamada, seçimlerin son derece demokratik bir atmosferde, tüm heyecanı ile yaşandığını dile getirerek, toplumsal barış ve hoşgörü ortamının kararlılıkla sürdürülmesinin önemine vurgu yaptı.

Türkiye’nin yanı sıra, dünya gündeminin de yakından takip ettiği Anayasa Referandum oylaması, tüm heyecanı ile geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilirken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamada, tüm ülke genelinde olduğu gibi Karacabey’de de tam bir demokrasi şöleni yaşandığını söyledi.
Pazar sabahı ilçe merkezindeki Cumhuriyet ilköğretim Okulu’nda, eşi Gülten Özkan ve küçük kızı Serra Özkan ile birlikte oy kullanan Başkan Özkan, seçim sonuçlarını da AK Parti İlçe Başkanlığı’nda, Başkan Murat Erol ve partililer ile birlikte takip etti.
‘Evet’ ve ‘Hayır’ diyenler başımızın tacıdır
Seçimlerde, vatandaşların demokratik haklarını kullanmak üzere sandıklara adeta akın ettiğini dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Evet diyenlerin de ‘Hayır’ diyenlerin de milletin en asil evlatları olduğunun altını çizerek, toplumsal barış ve hoşgörü ortamının kararlılıkla sürdürülmesinin önemine vurgu yaptı.
Siyaset kurumunun ve partilerin, insanlara hizmet için yarışan demokrasinin vazgeçilmezleri olduğunu ifade eden Başkan Özkan, hafta sonu yaşanan güzel atmosferin tüm dünyaya da örnek bir mesaj olduğuna vurgu yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.