Erol, “Kazanan Türkiye oldu”

AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Murat Erol, Pazar günü yapılan 16 Nisan Referandumu hakkında yaptığı açıklamada, “Türkiye halk oylamasında ‘Evet’ diyerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Anayasa Değişikliği’ni onayladı. Kazanan Türkiye olmuştur, kaybeden Avrupa, vesayet odakları, dış güçler ve darbecilerdir” dedi.
Erol yaptığı yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “16 Nisan Pazar günü yapılan halk oylamasında Türk Milleti yüzde 51,4 oranla Evet demiş ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini içeren Anayasa Değişikliği kabul edilmiştir. Bu sonucun milletimiz ve memleketimiz için hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Teşkilatımız yaklaşık 50 günlük kampanya çalışmasında elinden geldiği kadar çalışmalarını yapmış Belediye Başkanımız bir yandan Parti Teşkilatımız ve Milletvekillerimiz diğer yandan çalışmalarını sürdürmüştür.
Çalışmalara başladığımız ilk günden itibaren söylediğimiz gibi Evet verende Hayır verende bizim insanımızdır. Kazanan Türkiye olmuştur, kaybeden Avrupa, vesayet odakları, dış güçler ve darbecilerdir. Bu bir referandumdur, yani Halk Oylaması dolayısıyla alınacak sonuçta yüzde ellinin üzerinde oy alan taraf kazanmış olacaktı ve kazanan EVET olmuştur. Bundan sonra sistem değişecek ve Türkiye Cumhuriyeti bir uzlaşı kültürüyle yönetilecek, istikrar sürecek, ülkemiz daha hızlı bir şekilde kalkınacaktır.
Karacabey özeline baktığımızda son yapılan 1 Kasım Milletvekili seçimlerinde almış olduğumuz yüzde 46 oyun aynısını almış bulunmaktayız. Gönül isterdi ki ilçemizde de yüzde 50’nin üzerinde oy alalım. Ancak görüldüğü üzere oyumuzu muhafaza etmiş olmaktan dolayı da memnuniyetimizi ifade ediyoruz.
Vatandaşımızın vermiş olduğu karara saygı duymamız gerektiği inancındayım. Ülkemizin kalıcı istikrara sahip olması ve istikbaline güvenle ilerleyebilmesi için güçlü bir Ülke, güçlü bir Devlet, güçlü bir Millet ve güçlü bir Orduyla çok önemli bir coğrafyada bulunan ülkemizin ayaklarının üzerinde sağlam olarak durabilmesi için en önemli karar olan bu halk oylamasının neticesinde ülkemizin daha hızlı ve milli olarak geleceğine daha emin adımlarla yürüyeceğinden hiç bir şüphemiz yoktur. Ülkemizin ayaklarına bağlanan prangalardan artık kurtulacağı inancıyla tüm vatandaşlarımıza saygılarımızı sunuyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.