Başkan Özkan’dan Özer’e plaket

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, belediye bünyesinde uzun yıllardır başarılı işlere imza atan ve geçtiğimiz günlerde de görevini devrederek çalışma hayatını sonlandıran mesai arkadaşı Zafer Özer’i makamında ağırladı.
Gerçekleşen görüşmede Özkan, Karacabey Belediyesi’nin sevilen simalarından biri olan Özer’e belediyeye ve ilçeye sağladığı katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.
Uzun yıllardır belediyede gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların ardından, son 5 yıldır da önemli sorumluluklar üstlenen Zafer Özer’i unutmayacaklarını aktaran Özkan, “Uzun yıllardır belediyemizde, son 5 yıldır da bizimle çalışan ve Karacabey’in gelişmesine katkıları olan değerli mesai arkadaşımız Zafer Özer’e, bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ötürü bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kendisine, ailesi ve dostlarıyla birlikte bundan sonraki hayatında mutluluklar ve sağlıklar temenni ediyorum” dedi.
Karacabey’e hizmet etmek onurdur
Sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrıldığını ifade eden Zafer Özer de Başkan Özkan ile çalışmaktan dolayı son derece gururlu olduğunu ifade etti. Özer yaptığı açıklamada, “Geçmişten beri belediyede vermiş olduğumuz mesai sırasında gerek hemşerilerimizden gerek çalışma arkadaşlarımızdan istemden de olsa gönlünü kırdığımız darılan kimseler olduysa, aflarına sığınıyorum ve helalliklerini diliyorum. Karacabey’e ve Karacabeylilere hizmet etmekten büyük onur duyuyorum. Karacabey her şeyin en güzeline layık” dedi.
Görüşme sonrasında ise Başkan Ali Özkan, ilçeye verdiği hizmetlerden ötürü Zafer Özer’e teşekkür plaketi takdim etti.
Öte yandan, 25 yıl belediyede görev yapan Özer, bunun dışında meclis üyeliği, 2 dönem encümen üyeliği gibi görevlerde bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.