Başkan Özkan’dan Çanakkale Zaferi mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj paylaştı.
Başkan Özkan mesajında, Türk milletinin kahramanlık destanının Çanakkale’de gururla yazıldığını ifade ederek, Çanakkale şehitlerini ve gazilerini, rahmetle ve minnetle andıklarını belirtti.
Ali Özkan mesajında, “Kahraman Türk milleti ve askerinin iman ve kahramanlığının destanı olan bugün bir kez daha gururla, rahmetle ve minnette yad ediyoruz. Bu zafer vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel örneğidir. Şehitlerimizin kutsal armağanı olan bu topraklara, damarlarında asil kan dolaşan Türk insanı bugüne kadar sahip çıkmıştır ve bundan sonra da canından aziz tuttuğu bu kutsal emaneti koruyacaktır. Çanakkale Zaferimizin 104. Yıldönümünde başta Büyük Önderimiz Atatürk olmak üzere Çanakkale’de Türk milletinin tarihine yeni bir destan yazdıran silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Tarihe altın harflerle yazıldı
Çanakkale Zaferi’nin tarihe altın harflerle yazıldığına vurgu yapan Özkan, “Vatan toprağı söz konusu olduğunda, bir milletin topyekun mücadelesinin en güzel örneğidir Çanakkale… Bizler de o gün canlarını ortaya koyan Mehmetçiğimizden emanet aldığımız bu vatanı, yeni nesillere gururla teslim edebilmek için vatanın tüm menfaatlerini gözetiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.