Başkan, Meclis toplantılarına neden katılmıyor?

Karacabey Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis üyeleri, geçtiğimiz Çarşamba günü yapılması gereken Mayıs ayının Olağan Meclis Toplantısı’nın yapılmamasını eleştirerek, “Karacabey gibi büyük bir ilçenin birçok sorunu ve görüşülmesi gereken konusu varken, Mayıs ayı Oturumu yine yapılamadı. Belediye Başkanımız Ergün Koç da tam 5 aydır meclis toplantılarına katılmıyor. Ne yapılmak isteniyor?” diye sorguladı.
    Ayda en az ayda bir kez toplanması gereken Belediye Meclisi’nin bazı meclis üyelerinin duyarsızlığı ve Belediye Başkan Ergün Koç’un 5 aydır toplantılara gelmemesi nedeniyle iyice sıkıntılı bir hale geldiğini vurgulayan CHP’li üyeler, “Geçen ay 3 günde tamamlanabilen meclis toplantısı, bu ay da ilk oturumunda başkan ve yardımcılarının toplantıda olmaması nedeni ile yapılamadı. Başkan yardımcılarına diyecek çok bir sözümüz yok. Çünkü 4 aydır başkan yardımcıları ile toplantı yapılmaya çalışıyordu ancak bu ay onların da işi çıkınca  yapılamadı.
    Karacabey gibi büyük bir ilçede Belediye Meclis çalışmalarının aksaması inanılır gibi değildir. Seçimlerin yaklaştığı bu dönemde köylere verdiği destekleri ilçe basınına anlatan Koç’un, köylere yardımın konuşulacağı toplantılara gelmemesi ise son derece düşündürücüdür” şeklinde tepkisini dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.