Başkan Ali Özkan’dan 10 Kasım Mesajı

* Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesajı yayımladı. Başkan Özkan mesajında, “Gazi Mustafa Kemal’in bizlere emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak ve gelecek nesillere onun fikirlerini en iyi şekilde aktarmak, hepimizin en temel görevi olmaya devam edecektir” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 80. yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayınladı.

Başkan Özkan mesajında, Atatürk’ün tüm dünyada kabul görmüş büyük bir devlet adamı olduğunu vurgularken, “Hayatını bir milletin var olmasına adayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm dünyanın takdirini kazanmış büyük bir devlet adamıdır. Bizlere düşen en büyük görev, Gazi Mustafa Kemal’in bizlere emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak ve gelecek nesillere onun fikirlerini en iyi şekilde aktarmak olacaktır” dedi.

Türkiye güvenle geleceğe yürüyor

Atatürk’ün ebediyete intikalinin üzerinden 80 yıl geçmesine rağmen hala Türk milletinin kalbindeki yerini ve sevgisini korumayı başaran büyük bir devlet adamı olduğunu kaydeden Özkan, “Gücünü milletine olan sevgisinden, inancından ve güveninden alan Mustafa Kemal Atatürk’ün hedefi, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmaktı. Türkiye, şimdi her zamankinden daha fazla güçlü ve güvenle, geleceğe yürüyen bir ülke olma yolunda büyük mesafeler kat etmiştir. Bu vesileyle, Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 80. yılında sevgi ve saygı ile anıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.