Başhekim istifa etti

Yöneticiliği sürekli tartışılan Metin Eski, Bursa Devlet Hastanesi’ne gitti:

Devlet Hastanesi’ne geldiği günden bu yana yöneticiliği sürekli tartışılan ve ilginç uygulamalarıyla tepki toplayan Başhekim Eski’nin Bursa’da yaşaması ve ikametini Karacabey’e aldırmaması ile birlikte son olarak cihaz eksikliği bahanesiyle Beyin Cerrahı Polikliniğini açtırmaması bardağı taşıran son damla oldu.

            Ataması Sağlık Bakanlığı tarafından da onaylanan Metin Eski’nin 15 gün içinde Karacabey’den ayrılması bekleniyor. Metin Eski’nin ayrılması ile kimin atanacağı henüz belli olmadı.

Nöroloji Uzmanı da gitti

Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanı Oya Öztürk’ün de Karacabey’den İstanbul’a gittiği öğrenildi. Öztürk’ün yerine yakın zamanda atama yapılması beklenirken, şu an için Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanının, haftada iki gün Karacabey’de geçici görevle hizmet verdiği öğrenildi.

            Başhekim Metin Eski ile Nöroloji Uzmanı Oya Öztürk’ün Karacabey’den ayrılmasıyla Devlet Hastanesi’nde Genel Cerrah ve Nöroloji Uzmanı eksikliği doğdu. Bunların yanı sıra, 1 Dahiliye Uzmanı ile Kalp Damar Cerrahı kadrosu da boş bulunuyor.

            Birkaç yıl öncesine kadar kadrosu Karacabey’de gözükmesine karşın, geçici görevlendirmeler nedeniyle başka yerlerde çalışan uzman doktor sıkıntıları sona erdi.

Özellikle AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı ile Kaymakam Dursun Balaban’ın girişimleri sonucu Karacabey Devlet Hastanesi’ndeki uzman doktor sıkıntıları en aza indirildi.

            İlçe Devlet Hastanesi’nde şu an 1 Genel Cerrah, 1 Beyin Cerrahı, 1 Dahiliye Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 2 Çocuk Doktoru, 2 Kadın Doğum Uzmanı, 1 Anestezi Uzmanı, 1 Ortopedi Uzmanı, 1 Cildiye Uzmanı, 2 Kulak Burun Boğaz Uzmanı, 1 Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 Fizik Tedavi Uzmanı, 1 Göğüs Hastalıkları Uzmanı, 1 Üroloji ve 1 Psikiyatrist görev yapıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.