Başarının adı; Atatürk İlköğretim Okulu

Karacabey Atatürk İlköğretim Okulu, 2007-2008 öğretim yılı boyunca Bursa İl Müfettişlik Denetimleri sonuçlarına göre 5. kez ‘Eğitim Bölgesi/Yerleşim Alanı’nda en başarılı kurum seçildi.
Dün okul bahçesinde düzenlenen törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, Atatürk İlköğretim Okulu’nu bu önemli başarısından ötürü kutladı. Turhan son 7 yılda 5. kez en başarılı kurum seçilen Atatürk İlköğretim Okulu’nun alkışı hak ettiğini belirterek, “Okulumuzla gurur duyuyoruz. Atatürk İlköğretim Okulu’nun başarılarına alıştık artık. Bu belgeyi 5. kez almak kolay iş değil. Yıl boyunca okulumuzun eğitim-öğretime hazır olması, okul müdür, idare, öğretmenler ve personeller olarak disiplinli olması, eğitim-öğretimin tamamen öğrenci üzerinde kurulmuş olması, okul bina ve bahçe olarak nezih bir ortamın olması gibi konular başarıyı da beraberinde getiriyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu hızla aynen devam edin” dedi.
Okul Müdürü Erdal Akdağ, Bursa Valiliği’nin vermiş olduğu başarı belgesinin onurlandırıcı olduğunu söyledi. Bu belgenin sadece Atatürk İlköğretim Okulu’nu değil Karacabey’i temsil ettiğini ifade eden Okul Müdürü Erdal Akdağ, “Eğitim-öğretim alanında valiliğin verdiği bu belgeyi kazanmak bizleri çok daha onurlandırmıştır. Başarılarımızı artırarak devam ettireceğiz. Ulu önder Atatürk’ün gösterdiği hedefte bizimde katkılarımızın olması var oluş nedenlerimizdendir. 2008-2009 Eğitim-öğretim yılında da okul olarak her alanda başarılarımız olacaktır. Bunun için her türlü imkânımızı sonuna kadar kullanıp geleceğin gençlerini bilimde, sosyal ve kültürel alanda yetiştirmeye gayret göstereceğiz. Gelecekte bizi temsil edecek gençlerimizi en iyi dereceye getirmeyi kendimize hedef bilip çalışacağız.” dedi.
Konuşmaların ardından İlçe Milli Müdürü Hasan Turhan’ın isteği doğrultusunda Milli Eğitim Şube Müdürü Emin Dingin, Bursa Valisi Şahabettin Harput imzalı başarı belgesini Okul Müdürü Erdal Akdağ’a alkışlar eşliğinde teslim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.