Barış Şen’e moral ziyareti

İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile Şube Müdürleri Mehmet Arı ve Mehmet Aydın’ın gerçekleştirdiği ziyarette Barış Şen’in babası İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Şen de yer aldı.

Matematik olimpiyatlarının altın çocuğu Barış Şen’e “Geçmiş olsun” dileklerinde bulunan Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, her zaman yanında olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz Mart ayında okul bahçesinde arkadaşları ile birlikte top oynadığı sırada başına isabet eden topla dengesini kaybeden Barış Şen, birden yere düştü. Ertesi gün şiddetli baş ağrısı üzerine ailesi tarafından Bursa Tıp Fakültesine götürülen Barış Şen, röntgen çekilmesi sonrası kendisine bir de tetkik yapıldı.

Röntgende başında bir tümor olduğu ortaya çıkan Barış Şen’in bu üzücü durumu başta ailesi olmak üzere arkadaşlarını ve olayın duyulmasıyla birlikte her zaman başarısını alkışlayan ilçe halkını da üzüntüye boğdu.

Doktorların başına isabet eden topun erken teşhis için çok büyük bir şans olduğunu dile getirmesinin ardından Barış Şen tedavi altına aldı.

Tetkiklerin ardından ameliyat olan Barış Şen’in sağlık durumunun iyi olması ise yüreklere su serpti.

Barış Şen’i evinde ziyaret ederek moral veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ile Şube Müdürleri Mehmet Arı ve Mehmet Aydın, acil şifalar dileklerin bulundu.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.