Bandırma Devlet Hastanesi cami mi oluyor?

Bandırma Devlet Hastanesi'nde yüksek sesle ezan okunması, dinlenmesi gereken hastalar arasında sıkıntı yarattığı gibi kafaları da iyice karıştırdı.
    Hastane içinde yüksek sesle okunan 5 vakit ezan sesi, hastaların sağlık durumunu daha da bozdu.
Ameliyata girecekler istirahat edemeden ezan sesiyle uyandırılırken, kim oldukları belli olmayan kişilerin, oda oda gezip hastaları namaz kılmaya ve dini içerikli toplantılarına katılmaya zorlandıkları iddia ediliyor.
Ameliyata girecek hastaların sabah ezanıyla uyandırılmaları bir daha uyuyamamalarına neden oluyor. Ameliyata girecek hastalar da uykusuz kaldıkları için dirençsizlik nedeniyle ameliyata alınmıyor. Göz göre göre hastaların sağlığı ile oynanıyor.
Hasta ve hasta yakınlarının yapılan bu zulüm karşısında çaresiz oldukları belirtiliyor.
Hasta yakınları, “Din adı altında resmen din sömürücülüğü yapılıyor. Şikayetlerimizi hastane yetkililerine iletmemize rağmen bir sonuç alamadık.
Hastanemizde bu güne kadar böyle bir uygulama görmedik. Ne yapılmak isteniyor, anlaşılır gibi değil. Biz Müslüman değil miyiz? Kaş yaparken göz çıkarıyorlar. Hasta hakları ihlal ediliyor. Yasalar çiğnenerek, hastalar zorla mağdur ediliyor” dediler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.