BALDER’den 1000 kişilik iftar sofrası

Balıkesirliler Derneği (BALDER) tarafından dernek binası önünde 1000 kişilik iftar yemeği verildi.
Ramazan ayı nedeniyle Balıkesirliler Derneği (BALDER), Gazi Mahallesi’nde bulunan dernek binası önünde bulunan sokak üzerine masalar kurarak 1000 kişilik iftar verdi. İftar yemeğine Ak Parti Bursa 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Esgin, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti Karacabey İlçe Başkanı Ertem İşcan, BALDER Başkanı Musa Altın, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve dernek üyeleri katıldı.
İftara katılan davetlilere teşekkür ederek konuşmaya başlayan BALDER Başkanı Musa Altın, ” Derneğimiz kurulduğu ilk günden buyana, kardeşliğin, dostluğun, arkadaşlığın ve sevginin iç içe yaşadığı bir dernek oluştu. İçimizde yaşadığımız bu duyguları dışarı vurarak çevremize yansıttık. Bu güne geldiğimiz zamanda Karacabey’de artık herkesin Balıkesirli olsun olmasın tebessümle baktığı bir dernek olduk. Karacabey’de temsil ettiğimiz yaklaşık 10 bin kişinin sözcüsü olduk. Bu güzel duyguları mübarek gecede paylaşmak istedik ve bu iftar programını gerçekleştirdik” dedi.
Selamlama konuşmasında bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Ramazan’ın iki haftasını geride bıraktık. Biliyorsunuz ki bu aylar son derece önemli aylar. Bu aylarda ekeceğimizi inşallah biçeceğiz. Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben eşinizle dostunuzla nice nice Ramazanlara diyor, hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.
Ak Parti Bursa 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Mustafa Esgin “Bu akşam iftar dolayısıyla sizlerle buluşmaktan dolayı çok mutluyum. AK Parti Bursa milletvekili aday listelerinde 2’nci sırada yer alıyorum. Fakat bu 2’inci sırada yer alan şahsım değil Karacabey’dir.
Ben sadece AK Parti’nin değil tüm Karacabey’in adayıyım ” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.