Yeni elektrik hatları modern görünüm kazandırdı

*Karacabey’deki işlevselliğini büyük ölçüde yitirmiş havai elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmaları, ilçe genelinde tüm hızı ile sürüyor.
*Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmalar sonucunda elektrik kesintilerinin yanı sıra, balkon ve çatılardaki tehlikelerin de sona ereceğini ve şehrin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Karacabey’deki işlevselliğini büyük ölçüde yitirmiş havai elektrik hatlarının yer altına alınma çalışmaları, ilçe genelinde tüm hızı ile sürüyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmalar sonucunda elektrik kesintilerinin yanı sıra, balkon ve çatılardaki tehlikelerin de sona ereceğini ve şehrin modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.
Vatandaşlara hoşgörülü yaklaşımları için teşekkür
İlçedeki çalışmaları yerinde denetleyen ve mahalle sakinleriyle de sohbet eden Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaşlara hoşgörü ve anlayışları için teşekkür ederken, ‘modern ve müreffeh kent Karacabey’ hedefine giderek yaklaşıldığı mesajını verdi.
Yürütülen tüm çalışmaların önümüzdeki yıl tamamlanacağını belirten Özkan, seçim beyannamesinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirmekten ve vatandaşların da çalışmalara destek vermesinden dolayı duyduğu gururu ifade etti.
Modern kent Karacabey özlemine ulaşıyoruz
Ekonomik yönden güçlü hale getirdikleri belediyenin, kazandığı itibar ile birlikte tüm kent dinamiklerini de harekete geçirdiğinin altını çizen Başkan Ali Özkan sözlerini, “İlçemiz tüm yönleri ile topyekûn gelişim hedefine kararlılıkla ilerlemektedir” şeklinde noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.