Bal-Göç Kent Cafe hizmetinizde!

Karacabey Belediyesi’ne ait Kent Meydanı’nda faaliyet gösteren kafeterya, bundan böyle Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin (BAL-GÖÇ) Karacabey Şubesi bünyesinde ilçe halkına hizmet verecek.

            Nezih bir ortamda en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirten Bal-Göç Kent Cafe İşletme Müdürü Refik Can, tüm ilçe halkını beklediklerini duyurdu.

            Özel kahve makinelerinde hazırlanan kahve çeşitlerinden, meyveli çay ve diğer sıcak-soğuk içeceklere, birbirinden leziz yiyeceklerden güler yüzlü hizmete kadar en iyisini sunacaklarını iddia eden Refik Can, müşterilerinin kafeteryaya ait açık ve kapalı alanda keyifli dakikalar geçirebileceklerini kaydetti.

            Bal-Göç Karacabey Şube Başkanı Adem Kahyaoğlu ise, 01 Şubat 2012 tarihinden bu yana Belediye’ye ait bu işletmeyi kiraladıklarını söyledi.

            Bal-Göç olarak yaklaşık beş yıldır Karacabey’de hizmet verdiklerini dile getiren Kahyaoğlu, kendilerine böyle bir olanak sunan Belediye Başkanı Ergün Koç ve Encümen üyelerine ayrıca teşekkür etti.

            Bu işletmenin Bal-Göç Derneği’ne büyük katkı sağlayacağına değinen Kahyaoğlu, “Karacabey’de yaşayan ve bu ilçeyi çok seven Bal-Göç’lüler olarak ilçe halkına hizmet etmeyi her zaman görev sayarız. İlçede kurulduğumuz günden bu yana özellikle Belediye’mizin de desteğiyle birçok projeye imza attık ve atmaya da devam edeceğiz. Bizlere her konuda destek olan Karacabey Belediyesi’ne ne kadar teşekkür etsek azdır. Başta Belediye Başkanımız Ergün Koç olmak üzere tüm Encümen üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.