Bakırköy mü, Hamidiye mi?

 

Karacabey'in en büyük spor organizasyonu olan, “Kaymakamlık Süt Birliği Kupası Köyler Ligi Futbol Turnuvası”nın en büyüğü yarın belli oluyor. M. Fehmi Gerçeker Stadı'nda saat 13.00'te Bakırköy ile Hamidiye’yi karşı karşıya getirecek olan final maçına tüm ilçe halkı davet edildi.

22 Aralık 2012 günü start alan Köyler Ligi’nde dananın kuyruğu yarın kopuyor. Geçtiğimiz hafta oynanan yarı final maçlarında Hamidiye Ortasarıbey'i 3-2, Bakırköy de Keşlik'i 2-1 yenerek finale adını yazdırmıştı. Organizasyon boyunca büyük bir mücadele örneği sergileyerek finale kadar gelen iki takım da performanslarıyla göz doldurdu.

Bakırköy ilk kez final oynayacak

Köyler Ligi'nin bu yıl kuşkusuz en dikkat çeken takımı, Bakırköy'dü. Sessiz ama derinden gelen Bakırköy, B Grubu'nda oynadığı 6 maçın 5'inden zaferle ayrıldı. Bir kez kaybeden Bakırköy, lider olarak çeyrek finale çıktı.

Çeyrek final mücadelesinde Subaşı'nı 2-1'le geçen ve yarı finalde de turnuvanın iddialı ekiplerinden Keşlik'i aynı skorla deviren Bakırköy, tarihi bir başarıya imza atarak, Köyler Ligi'nde ilk kez final oynama şansı yakaladı.

Son şampiyonun üçüncü finali

Köyler Ligi'nin en güçlü ekiplerinden biri olan Hamidiye ise, dördüncüsü düzenlenen turnuvada üçüncü kez final heyecanı yaşayacak.

Bu yıl yine üstün bir performans gösteren Hamidiye, A Grubu'nda oynadığı 6 maçın 4'ünü kazanırken, bir beraberlik ve bir de mağlubiyet aldı. Lider olarak çeyrek finale çıkan Hamidiye, Sultaniye'yi 1-0 ve yarı finalde de Ortasarıbey'i 3-2 yenerek yine finale adını yazdırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.