Bahçeli’nin ‘Askıda Ekmek Var’ kampanyasına tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ‘Askıda Ekmek Var’ çağrısına Karacabey MHP İlçe Teşkilatı ile Ülkü Ocakları’ndan tam destek geldi.
Bu kapsamda ilk olarak konuyla ilgili açıklama yapan Hüseyin Erol başkanlığındaki MHP İlçe yöneticileri ile Alper Karahan başkanlığındaki Karacabey Ülkü Ocakları yönetimi, daha sonra kampanyanın startını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü’nün sahibi olduğu Güncü Fırını’ndan verdi.
‘Askıda Ekmek Var’ kampanyası hakkında bilgi veren MHP İlçe Başkanı Hüseyin Erol şu ifadelere yer verdi; “Enflasyon oranlarının her geçen gün artması ve buna mütevellit olarak girdi maliyetlerinin yükselmesi sebebiyle, ülke genelinde faaliyet gösteren fırıncıların ekmek fiyatlarında artışa gitmesi üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yapmış olduğu çağrı üzerine ‘Askıda Ekmek Var’ kampanyasını Karacabey’imizde başlatmış bulunmaktayız.
Türk toplumlarını asırlar süren varlığının yegane dayanak noktası kayıtsız şartsız birlik ve beraberliğinin olmasıdır. Ülkemiz ve milletimiz üzerinde yıllardır uygulanan bölme parçalama ve yok etme girişimleri her zaman halkımızın yüksek feraseti ve birlik beraberlik duyguları ile bertaraf edilmiştir. Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve en son yaşadığımız 15 Temmuz hain darbe girişimi bunun en bariz örneklerinden bir kaçıdır.
Yüz yıllardır gelen ananelerimizden komşuluk hakkı, mahalle kültürü, cemiyet hayatı, yardımlaşma ve dayanışma sağlanarak çözülemez denen bir çok sorunu Allaha çok şükür bu zaman kadar bertaraf etmiş bulunmaktayız. Bizler “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” hadisi şerifine mazhar olmuş bir ümmetin torunlarıyız
Mensup olduğumuz dinin gereğini bir nebze olsun yerine getirebilmek, dayanışma ve yardımlaşma kültürümüzün örneklerinden birisini daha hayata geçirebilmek amacı ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin işaret buyurduğu üzere “Askıda Ekmek Var’ kampanyasını Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı olarak Karacabey’de başlatmak ve yaşatmak istiyoruz.
Bu kapsamda yaptığımız istişareler ve görüşmeler neticesin de, kampanyanın sağlıklı bir şekilde ilerlemesi ve uzun yıllar devam edebilmesi için, bunun yanında ihtiyacı olan halkımızın duygularının istismar edilmeden, kimseyi kırmadan dökmeden, asl olan amacının hasıl olması maksadıyla, ilçemizde faaliyet gösteren gönüllü fırıncılar ve ekmek satan bakkallar tarafından bu kampanyanın yürütülmesinin daha akılcı olduğu kanaatine varılmıştır.
Teşkilatlarımızın yetkilendirdiği gençler vasıtasıyla fırıncılar ve bakkallar ziyaret edilerek kampanyaya dahil olmaları konusunda bilgilendirilecektir.
Kampanyaya dahil olan fırıncılar ve bakkallar tarafından oluşturulacak “Askıda Ekmek Var” kampanya kutuları vasıtasıyla, çorbada benim de tuzum olsun düşüncesindeki arkadaşlar tarafından yapılacak nakdi yardımlar kutularda toplanacak ve ihtiyacı olan vatandaşlarımız ‘Askıda Ekmek Var mı’ diye sordukları taktirde, ekmeklerini kutudaki bedelden karşılanmak üzere sıcak sıcak alma imkanına sahip olacaklardır.
Ziyaretler de yaşanabilecek aksaklıklara mahal vermemek ve ekmek satım konusunda faaliyet gösteren esnafımızın atlanmaması için, kampanyaya dahil olmak isteyen esnafımızın camlarına kampanya afişinin asılması ve esnaf olmayıp nakdi yardım yapmak isteyen “Bir elin verdiğini diğer el bilmesin” düsturu içinde yaşayan halkımızın Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı ile irtibat kurmaları yeterlidir.
Tüm Karacabey halkının dosta güven, düşmana korku verecek bir katılım sağlayacağından şüphemiz yoktur.
Şimdiden kampanyaya katılım sağlayan ve destek veren tüm halkımıza teşkilatlarımız ve şahsımız adına teşekkür ederiz. Allah yaptıkları yardımı kabul eylesin.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.