Karacabey’i ‘Ihlamur Festivali’ heyecanı sardı

*Karacabey’in sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin hem ülkemiz hem de dünya ölçeğinde tanıtımı adına yoğun çalışmalar yürüten Karacabey Belediyesi, alanında dünyanın en büyüğü özelliğindeki Ihlamur Ormanları’nın, doğa tutkunları için yeni bir cazibe merkezi olması hedefiyle ilçede geleneksel hale getirdiği ‘Ihlamur Kokulu Günler’ isimli festivali, bu yıl da düzenlemeye hazırlanıyor.
*01-07 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan festivale Yeniköy/Boğaz ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, organizasyonda Aydilge, Kolpa ve Resul Dindar da sevenleriyle buluşacak. Ayrıca etkinlik kapsamında, 1 hafta boyunca ödüllü survivor yarışması, 3 gün boyunca ödüllü oryantring yarışması, DJ Ali Toprak performansı ve gün boyu yapılacak çeşitli aktivitelerin de ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor.

İlçenin sahip olduğu birbirinden eşsiz değerlerin, Bursa ve ülkemiz gündemine taşınması hedefiyle, hayatın her alanına yönelik ciddi atılımlara imza atan Karacabey Belediyesi, ilçenin tanıtım etkinliklerinde hız kesmiyor.
Karacabey Belediyesi, alanında dünyanın en büyüğü özelliğindeki Ihlamur Ormanları’nın, doğa tutkunları için yeni bir cazibe merkezi olması hedefiyle ilçede geleneksel hale getirdiği ‘Ihlamur Kokulu Günler’ isimli festivali, bu yıl da düzenlemeye hazırlanıyor.
Karacabey’de, 01-07 Ağustos 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan festivale Yeniköy/Boğaz ev sahipliği yapacak. Bu yılki organizasyonda hem çocuklar hem de yetişkinler için çok sayıda etkinliğe imza atılacak olup, aynı zamanda Aydilge, Kolpa ve Resul Dindar da sevenleriyle buluşacak.
Hazırlıklar tamam
Karacabey’in keşfedilmemiş çok sayıda değerinin gün yüzüne çıkarılması ve hak ettiği konuma ulaştırılması için göreve geldikleri günden bu yana büyük bir atılım dizisi başlatıldığına vurgu yapan Belediye Başkanı Ali Özkan, Ihlamur Festivali kapsamında hazırlıkların tamamlandığı belirterek, başta Bursa ve civar bölgeler olmak üzere ülkemizin dört bir yanından ziyaretçileri Karacabey’e beklediklerini kaydetti.
Festival yine dolu dolu geçecek
Geleneksel hale gelen Karacabey Ihlamur Festivali’nde bu yıl da büyük bir heyecanın yaşanması beklenirken, festival süresince çocuklar ve yetişkinler için düzenlenecek çeşitli yarışmalar ve halk oyunları gösterileri ile birlikte, kurulacak olan ekopazar ile yöresel ev lezzetleri ve konserlerin, ziyaretçilerden yine tam not alması bekleniyor.
Konserler merakla bekleniyor
Öte yandan, festival kapsamında Karacabey’e gelecek olan ünlü grup ve şarkıcılar Kolpa, Resul Dindar ve Aydilge de festival alanını dolduracak binlerce ziyaretçiye en güzel şarkılarını seslendirecek.
Konser detayları ise; 3 Ağustos Cuma saat 21.30 Kolpa, 4 Ağustos Cumartesi saat 21.30 Resul Dindar ve 5 Ağustos Pazar saat 21.30 Aydilge olarak açıklandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.