AZ 29’da yeni yetenekler keşfedildi

Karacabey’de 2 Temmuz’da start alan ücretsiz AZ-29 Çelikspor Yaz Minikler Futbol Okulu’na katılan geleceğin yıldızları diplomalarını aldı. Yeniköy’de Sütaş Kampı’nda Kurs Antrenörü İbrahim Yavuz tarafından verilen kurslarda; sevgi, saygı, paylaşım, sorumluluk ve güven gibi önemli değerlerin yanı sıra, teorik ve pratik futbol çalışmaları da yapıldı. Kurslarda ayrıca, oyunlar ve sürpriz etkinliklere de yer verildi.
Son idman ve çift kale maçın ardından AZ-29 Çelikspor Yaz Minikler Futbol Okulu diploma töreni yapıldı. Emekli Stat Müdürü İbrahim Şahinler, minik futbolculara diplomalarını takdim ederken, bundan sonraki yaşamlarında da başarı diledi. Şahinler’in elini öperek diplomalarını alan miniklerin mutlulukları ise görülmeye değerdi.
Kurs Antrenörü İbrahim Yavuz, çalışmalar boyunca bazı önemli yeteneklere dikkat çekti. Yavuz; 2008 doğumlu İbrahim Meriç, 2008 doğumlu Alper Aytış, 2006 doğumlu Beraat Karataş, 2006 doğumlu Emre Aksu ile 2007 doğumlu Beraat Güneş’in mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.
Yavuz, “Geleceğin futbolcularını yetiştirmek için çıktığımız bul yolda zor şartlar altında eğitimler verdik. 2 Temmuz’da başlayan antrenmanlarımız sona erdi. Tek ve en büyük sıkıntımız futbol sahasının olmaması. Bu konuda yetkilileri göreve çağırıyorum. Çalışmalarımızın genelini plajda ve bu yıl faaliyetini durduran Sütaş’a ait kamp alanında gerçekleştirdik. Kurs boyunca göze çarpan yetenekleri ortaya çıkardık. Bu minik yeteneklere destek verilirse, futbol yaşamlarında başarılı olacaklarına inancım tamdır.” dedi.
Öte yandan, diploma töreni sonrası ilçe esnaflarından Muharrem Başaran, minik yıldızlara bir pide salonunda ziyafet verdi. Antrenör İbrahim Yavuz, AZ-29 Çelikspor Yaz Minikler Futbol Okulu’na daha önce de önemli destekler veren Muharrem Başaran’a teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.