AZ-29 Çelikspor’da diploma heyecanı

AZ-29 Çelikspor Minikler Yaz Okulu Futbol Kursu’nu Yeniköy’deki 13. sezon çalışmaları sona erdi.
22 yetenekli minik oyuncular 1 ay süren, top tekniği, fiziğe, kondüsyon ve taktiğe dayalı çalışmalar sonucunda hak ettikleri diplomalarına kavuştu.
Yeniköy Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen son çalışmanın ardından, Karacabey Gençlerbirliği Altyapı Koordinatörü Sarı Kurt lakaplı Kemalettin Çavuş tarafından sporculara belgeleri takdim edildi. Kurs Antrenörü İbrahim Yavuz da, kendilerine maddi manevi destek olan herkese teşekkür etti.
Yavuz ayrıca, Yaz Futbol Okulu’nda 13. seneyi bitirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, belge töreni öncesi Piknik Alanı’nda sporcularıyla bir veda günü düzenlediklerini söyledi.
Yavuz, belge töreni sonrası Karacabey Birlikspor Genel Kaptanı İlker Özdemir tarafından sporculara köfte ziyafeti verildiğini ve ardından da Birlikspor Başkanı Uğur Koçak tarafından sporculara dondurma ikramında bulunulduğunu belirtti.
Her yıl düzenlenen Yaz Futbol Okulu sonrası yetenekli gördüğü oyuncuları spor camiası ile paylaşan Antrenör İbrahim Yavuz, bu yıl Ali Kerim Yıldız, Nazım Cömert, Aras Kahraman, Emre Dikgöz ve Mustafa Toprakdoğan isimli kursiyerlerin başarılı performanslarıyla göz doldurduklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.