Temsilcimiz Manavgatspor’la karşı karşıya!

3. Lig’deki temsilcimiz Karacabey Birlikspor, Pazar günü Antalya temsilcisi Manavgatspor’a konuk olacak.
Karşılaşma Manavgat Evrenseki Stadı’nda saat 16.00′da başlayacak. Takımda eksik ya da cezalı oyuncu bulunmazken, Manavgat deplasmanına gidecek Crazy ve Akıncılar Grupları için 2 otobüs kaldırılacağı bildirildi.
İlk maçında evinde Cizrespor’u 4-1 mağlup eden, ikinci maçında deplasmanda Erzin Belediyespor’a 2-1 kaybeden ve geçtiğimiz hafta da üstün bir oyun sonrası Van Büyükşehir Belediyespor’u 5-0 gibi farklı bir skorla deviren temsilcimiz, Pazar günü konuk olacağı Manavgatspor maçından da mutlak galibiyet hedefliyor.
Karacabey Birlikspor- Manavgatspor maçını hakem Yalçın Taşkınfurat’ın yöneteceği bildirildi.
Karacabey Birlikspor, ligde şu an 6 puanla ikinci sırada yer alıyor. Ligde 2 maç oynayan rakip Manavgat’ın ise 2 puanı bulunuyor. İlk hafta evinde Van Büyükşehir Belediyespor’la 1-1 berabere kalan Manavgatspor, son maçında Kütahyaspor deplasmanından da golsüz eşitlikle ayrılmıştı.
Karacabey Birlikspor Başkanı Uğur Koçak, 3. Lig’e iyi bir başlangıç yaptıklarını belirtti. Takımdaki birlik beraberliğin üst seviyelerde olduğunu vurgulayan Koçak, taraftarların desteğinden de oldukça memnun olduklarını söyledi.
Karacabey’deki tüm sivil toplum örgütleri ile işadamlarından da Birlikspor’a maddi manevi sahip çıkmalarını isteyen Başkan Koçak, başarı için desteğe ihtiyaç duyduklarını vurguladı.
Kulüp olarak başarıya inandıklarını vurgulayan Koçak, “Her zaman dile getirdiğimiz gibi tek isteğimiz, taraftarımızı iyi günde olduğu kadar kötü günlerde de yanımızda görmek. Şu ana kadar müthiş taraftar desteği altında oynadığımız 2 maçı da farklı kazandık. O nedenle taraftar desteğine büyük önem veriyoruz. Aynı şekilde Birlikspor’un maddi manevi desteğe de ihtiyacı var. İlçemizin güzide sivil toplum örgütleri ile işadamlarımızdan kulübe sahip çıkmalarını bekliyoruz. Takım olarak güzel bir hava yakaladık. Bu birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırdığımız takdirde 3. Lig’de yenemeyeceğimiz takım yok. Hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak için de desteğe ihtiyacımız var. Karacabeyliler, bu takıma her zaman sahip çıksın.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.