Ayhan Sağlam’dan “Buraya kadar!”

İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğüne vekaleten Hüseyin Kocatürk’ün bakacağı belirtildi:

Karacabey Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürü Ayhan Sağlam, dün itibariyle eski görevi olan Beden Eğitimi Öğretmenliğine geri döndü. Sağlam’dan boşalan İlçe Spor Müdürlüğü koltuğuna henüz bir atama yapılmazken, göreve vekaleten Şef Hüseyin Kocatürk’ün bakacağı belirtildi.

            Karacabey’de görev yaptığı bir yılda başarılı çalışmalara imza atan Ayhan Sağlam, “Buraya kadar! Görev sürem boyunca çalışmalarımızda bana yardımcı olan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

            Bundan sonra eski yeri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak görevine devam edecek olan Ayhan Sağlam, Karacabey Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü olarak ilçe sporuna kısa zamanda önemli katkılar sverdi.

            2009 yılından bu yana Karacabey Süt Üreticileri Birliği önderliğinde gerçekleşen Köyler Ligi’nin devam etmesi için uğraş veren Sağlam’ın en dikkat çekici başarısı ise Esentepe’de yapılacak Kapalı Spor Salonu projesinin hayata geçirilmesi için gösterdiği çabaydı.

            Diğer taraftan Belediye işbirliğinde açılan yaz spor okulları ile Yeniköy’de süren “Koşabiliyorken Koş” projesi kapsamında Beach Voleybol ve Futbol organizasyonlarının düzenlenmesine öncülük eden Ayhan Sağlam, yine Belediye desteğiyle ilçede ilk kez güreş takımının kurulmasına büyük katkı sağladı.

            

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.