Ebru Yaşar coşturdu

Domatesiyle dünyaca ünlü Tatkavaklı Beldesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen domates şenliğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Üç yıldır sunuculuğunu ünlü şovmen Necati Selvitop'un yaptığı şenliğe protokol üyelerinin yanı sıra yaklaşık 15 Bin kişi katıldı. Şenlikte. Belediye Başkanı Orhan Alper'in yeğeni Burak Alper ile başlayan konser Karadeniz'in meşhur sesi Makbule’nin sahne alması ile devam etti.

Havai fişek ve çeşitli gösterilerin yer aldığı gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Orhan Alper, önümüzdeki sene şenliğin 3 güne çıkarılacağını belirterek, "Şenliğimize ilgi her geçen sene artıyor. Domates şenliği ile çiftçiler bütün senenin yorgunluğunu üzerlerinden atıyor. Çiftçilerimiz burada gönüllerince eğlenme şansı buluyor" derken Şenlik için katkıda bulunanlara plaket verdi.

Son olarak sahneye Ebru Yaşar çıktı. Şarkılarına kısa bir ara veren Ebru Yaşar Başkan Orhan Alper’e “Sesinin güzel olduğunu söylediler senden bir şarkı dinlemek isterim” demesi üzerine Başkan Alper Ormancı Şarkısını seslendirirken izleyenler dakikalarca büyük başkan sözleri ile alkışladı. Daha sonra meşhur sanatçının şarkılarına hep bir ağızdan eşlik eden binlerce kişi büyük bir koro oluştururken Ebru Yaşar hem gözlere hem kulaklara hitap ederek gönülleri fethetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.