Ata’dan “Kurtuluş Günü” mesajı

Karacabey İşçi Partisi İlçe Başkanı Ahmet Aygün Ata, ilçenin düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıldönümü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Mesajında, ulusal günlerin kutlanmasının engellenmeye çalışıldığını dile getiren Ahmet Aygün Ata, ülkenin birlik beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu bir dönemden geçtiğini söyledi.
Ulusal değerlenin 12 Eylül İhtilali ile yozlaştırılmaya başlandığını belirten Ahmet Aygün Ata mesajında, “Müslüman ülkeleri işgal edip kıyım yapanlara dua edenler, kendi ülkesinin ulusal günlerini kutlamasına, ileri demokrasi yalanıyla engel olmaya çalışıyor.
Zulüm, tecavüz ve katliamlardan kaçarak Karadağ’a sığınan halkımız, önce hayvanlara yedirdiği arpaları dışkılardan ayırmış, sonra ezerek, bulabilirlerse otlarla karıştırarak çocuklarına, yaşlılara ve güçsüzlere yedirmiş. Çok zor şartlarda yurt topraklarımızı geri kazanarak, bu zaferi bizler armağan etmişler. Ancak, atalarımızın şanlı zaferi, 30 yılda kutlanmaya değer bulunmayıp, geçiştirilen törenler durumuna getirildi. Oysa örnek verdikleri batı, günler öncesinden hazırlıklar yaparak ulusal günlerini şenliklerle kutlamaktadır.
İlçemizin, özgürlüğe kavuştuğu bu günde şehit ve gazilerimizi şükran ve dualarla anıyor, halkımızın 14 Eylül Kurtuluş Günü’nü kutluyorum. Tüm ilçe halkımızı, ülkemizi içerideki işbirlikçilerle yeniden bölmeye çalışan güçlere karşı uyanık olmaya, ulusal hükümet çevresinde birleşmeye çağırıyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.