Koçak: Altyapı sözü unutulmasın!

Karacabey Saadet Partisi İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, Mahmuriyet Mahallesi sakinlerinin altyapı sıkıntılarını gündeme taşıdı. Mahalle nüfusunun az olması nedeniyle hizmette geri plana atıldığını söyleyen Koçak, “Tüm mahalleler eşit hizmet almalıdır” dedi.
SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, teşkilat mensuplarıyla birlikte Mahmuriyet Mahallesi’nde vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinlerinin en büyük sıkıntısının altyapı sorunu olduğunu belirten Koçak, seçim öncesi verilen sözleri hatırlattı. Alt yapı çalışmalarının bir an önce başlaması gerektiğine vurgu yapan Koçak, “Yerel seçimlerde siyasiler, Karacabey’in en önemli sorununun altyapı olduğunu ve seçimi kazanmaları halinde gerekli çalışmaları yapacaklarını taahhüt etmişlerdi. Vatandaşlar, bu sözün bir an önce yerine getirilmesini bekliyor” dedi.
30 Nolu sokaktaki taşan rögarı işaret eden mahalle sakinlerinden Servet Türk, “Mahallemizdeki rögarlar sık sık taşıyor. Geçmiş belediye yönetimine de, mevcut yönetime de müracaatlarda bulunduk. Maalesef ilgilenen olmadı. Yaz gününde pencerelerimizi açamıyoruz. Rögardan taşan lağımlar sağlımızı tehdit ediyor. Mahalle sakinleri olarak kalıcı çözüm bekliyoruz” diye konuştu.
Tüm mahallelerin eşit hizmet alması gerektiğini dile getiren SP İlçe Başkanı Zeynel Abidin Koçak, “İlçemizin birçok sokağında altyapı yetersizliğinden kaynaklanan sorunlar var. Vatandaşlarımız bu konuda Belediye’den acil çözüm bekliyor. Vatandaşlarımızın bizlere aktardığı sorunları, gündeme taşımaya çalışacağız. Sonrasında da takipçisi olacağız. Her zaman olduğu gibi haklının yanında, haksızın karşısında olmaya devam edeceğiz. Doğru bildiklerimizi her şartta söyleyeceğiz. İnsanımızın yararına olan işleri alkışlayıp, zararına olan konularda da sessiz kalmayacağız” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.