“Aslan”lar gibi şampiyon

Tamek'in futbol organizasyonu sona erdi:

Karpet Halı Saha Tesisleri'nde Ekim ayında başlayan organizasyona, iki grup halinde 10 takım katıldı. Nefesleri kesen maçlar sonunda son gülen, finalde “1/5 Bamyalar” takımını 4-3 yenen Aslanlar oldu. Tüm maçları olduğu gibi final karşılaşmasını da, Karacabey'in başarılı hakemlerinden Şaban Çolak yönetti.
Tamek çalışanları arasındaki birlik, beraberlik ve dostluğun pekişmesi amacıyla gerçekleşen turnuvada takımların kadrolarını karma bir şekilde oluşturulduğu ifade edildi.
Önceki akşam oynanan final karşılaşmasını Fabrikalar Üretim Müdürü İlter Fıçıcı, Kalite Müdürü Özlem Kaner, İnsan Kaynakları Şefi Engin Angay, Üretim Şefi Salih Murat Eker ve çok sayıda Tamek personeli izledi.
Turnuvanın diğer maçında ise Nankatsu, Eyvah Eyvah takımını 5-0'lık skorla farklı yenerek organizasyonda üçüncü oldu.
Final karşılaşmalarının ardından kupa törenine geçildi. Şampiyon Aslan takımı ödülünü Fabrikalar Üretim Müdürü İlter Fıçıcı'nın elinden alırken büyük sevinç yaşadı.
Turnuvada ikinci olan 1/5 Bamyalar takımına kupasını Kalite Müdürü Özlem Kaner verirken, organizasyonda üçüncülükle yetinen Nankatsu takımı ise ödülünü İnsan Kaynakları Şefi Engin Angay'ın elinden aldı.
Turnuvada attığı 18 golle “Kral” olan Aslan takımı futbolcusu Özgür Çapraz'a ödülünü Üretim Şefi Salih Murat Eker takdim ederken, 1/5 Bamyalar takımının en centilmen futbolcusu seçilen Kaleci Aycan Arı'ya da ödülünü Hakem Şaban Çolak verdi.
    Organizasyon Komitesi'nde yer alan Gıda Mühendisleri Çağdaş Güngör, Murat Ceylan ve Umut Deniz Bekdemir ile Sendika Temsilcisi Yıldıray Şekerci, centilmence geçen organizasyonda tüm takımlara katılımından dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.