AK Parti, öğretmenleri unutmadı!

Yönetim Kurulu Üyeleri; Nesimi Giray Günaydınlı, İsmet Gülerce, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli ile Kadın Kolları Medya Tanıtım Başkanı Filiz Yavuz tarafından temsil edilen AKP heyeti, Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin'e “Öğretmenler Günü'nünüz kutlu olsun diyerek her zaman yanlarında oldukları mesajını verdi.
Öğretmenliğin bir peygamberlik mesleği olduğunu dile getiren AK Parti yöneticileri, büyük özveri, hoşgörü, sabır ve enerji sarf ederek kutsal bir görev icra eden tüm öğretmenlerin önünde saygı ile eğildiklerini söyledi.
Eğitime verdikleri desteğin artırılarak sürdürüleceğini belirten AKP'liler, “Şahsınızda emekli olmuş ya da çalışan tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiasının 'Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz” şeklinde konuştu.
AKP yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin ise, Mustafa Kemal Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verildiği 24 Kasım'ın her yıl ''Öğretmenler Günü'' olarak kutlandığını anımsatarak, hedeflerinin, bilimde, sanatta, kültürde insanlığa önemli katkılar sağlayacak donanımlı nesiller yetiştirmek olduğunu dile getirdi. Dingin, Karacabey'deki eğitim seviyesini zirveye taşımak için yoğun çaba sarf ettiklerini de sözlerine ekledi.
AKP heyeti daha sonra emekli öğretmenler Cemal Akıncı ve Ehad Tunç'un evlerine konuk oldu. Gerçekleşen ziyarette, emekli öğretmenlerin genç nesillere verdiği emeklerin hiçbir zaman unutulmayacağını dile getirildi.
AKP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Naime Öztürk ve Hatice Kılıç'ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde konuşan Kadın Kolları Başkanı Hamiyet ÖZENLİ “Gelecek bu günden çok daha güzel olacak. Geleceğin teminatı olan çocukları yetiştiren öğretmenlerimize her zaman minnettarız, Öğretmenler Günü'nüzü kutluyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.