ASGD: Türkmen ’Fair play’in öncüsüydü

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği(ASGD)'den yapılan açıklamada, “Türk sporuna büyük hizmetlerde bulunan Hadi Türkmen'in vefatı, ülkemiz için büyük bir kayıptır” denildi.
    Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Merkezi, Ünlü Spor Adamı Hadi Türkmen'in vefatıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. ASGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Adına yapılan ve Türkmen'in vefatının Türk sporu için büyük kayıp olduğu belirtilen açıklama şöyle:
    “Türk futboluna uzun yıllar idareci olarak hizmet eden, bir dönem Türkiye Futbol Federasyonu Asbaşkanlığı ve Başkanlığı yapan ünlü spor adamı Hadi Türkmen'in vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ülkemiz sporuna değerli hizmetlerde bulunan ve özellikle Futbol Federasyonu'nda görev yaptığı süreçte Türk futboluna başarıyla yön veren, birlik-beraberlik-dayanışma ve centilmenliğe önem vermesiyle iz bırakan projelere imza atan Hadi Türkmen, aynı zamanda sporun evrensel ruhu olan 'Fair Play'in de öncüsü olmuştur. ASGD olarak merhum Türkmen'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, dostlarına, sevenlerine ve tüm spor camiasına başsağlığı diliyoruz”   

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.