Ran Oto’dan önemli başarı

Karacabey'de traktör, ticari vasıta, iş makinası gruplarına yönelik rot ve süspansiyon parçaları üreten, Türk sanayinde 62 yılını geride bırakan ve 5 kıtada 55 ülkeye ihracat yapan NSK Group bünyesindeki Ran Oto, “İhracatçı KOBİ” kategorisindeki 5 finalistten birisi oldu.
KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, Ran Oto Genel Müdürü Ömer Kazangil'i ziyaret ederek KOBİ ve Girişimcilik Yarışmasında finalist olduklarını tebliğ edip tebriklerini sundu ve 20 Kasım 2012 Salı günü Ankara'da Swiss Otel'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek ödül törenine davet etti.
    “KOSGEB 2012 yılı KOBİ ve Girişimcilik Yarışması''nda finale kalmış olmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Ran Oto Genel Müdürü Ömer Kazangil, “Özellikle ödülü almak için çalışma yapmış veya yapıyor değiliz. Zaten bu işleri ve çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bunları yaparken KOSGEB tarafından fark edilip takdir edilmiş olmaktan mutluyuz” dedi.
    Ziyaret sırasında konuşan KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ da, “8 kategorideki 40 finalist arasında İstanbul'dan sonra 5 firma ile en çok Bursa'dan finalist olmasından mutluyuz.  Ayrıca 'İhracatçı KOBİ' kategorisinde finale kalan 5 KOBİ'nin 3 tanesinin Bursa'dan olması da Bursa'nın farklılığını ortaya koymaktadır. İhracatçı KOBİ kategorisinde finale kalan Ran Oto, Elsi Elektronik ve Fabio Havalı Süspansiyon ile 'İşbirliği-Güçbirliği Yapan KOBİ' kategorisinde finale kalan Bursa Yapı Kimyasalları ve Bursa Bakkalım AŞ'yi şimdiden kutlarım” şeklinde konuştu.
    KOSGEB Bursa Bölge Müdürü Ahmet Akdağ, Ömer Kazangil'i ziyareti sonrasında Ran Oto'nun yeni fabrikasını da gezerek incelemelerde bulundu.
KOSGEB tarafından düzenlenen 2012 yılı KOBİ ve Girişimcilik Yarışması'nın sonuçları 20 Kasım 2012 Salı günü Ankara'da Swiss Otel'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla gerçekleştirilecek törende açıklanacak. Yılın İnovatif KOBİ Ödülü, Yılın İşbirliği-Güçbirliği Yapan KOBİ Ödülü, Yılın İhracatçı KOBİ Ödülü, Başarılı Girişimci Ödülleri, Yılın Genç Girişimci Ödülü, Yılın Kadın Girişimci Ödülü, Yılın Küresel Doğan Girişimci Ödülü ile Yılın İnovatif Girişimci Ödülü'nü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.