Asansörlere denetim geliyor

*İlçedeki asansörlerin yasal standartlara uygun olması adına harekete geçen Karacabey Belediyesi, Uzman Grup asansör denetim firması ile önemli bir protokole imza atarak, modern belediyecilik örneği sergiledi.
*Mayıs ayından itibaren yürürlüğe giren anlaşma uyarınca, ilçedeki tüm asansörler tek tek denetlenerek, güvenlik düzeylerini belirten Yeşil, Mavi, Sarı ve Kırmızı renklerle etiketlenirken, denetimden geçemeyen asansörler de en geç 2 ay içinde uygun hale getirilecek.

Kentin tüm yönleri ile modern bir görünüme kavuşması adına hayata geçirdiği projelerle, tüm vatandaşların da haklı takdirini kazanan Karacabey Belediyesi, ilçedeki asansörlere denetim getiren önemli bir çalışmaya daha imza attı.
Uzman Grup asansör denetim firması ile protokole imza atan Karacabey Belediyesi, mayıs ayından itibaren yürürlüğe giren anlaşma uyarınca, ilçedeki tüm asansörleri denetim altına aldı.
Geçtiğimiz hafta, belediye başkanlık makamında Başkan Ali Özkan ve Uzman Grup Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Er ile imzalanan protokol gereğince, ilçedeki tüm asansörler tek tek denetlenerek güvenlik düzeylerini belirten Yeşil, Mavi, Sarı ve Kırmızı renklerle etiketlenirken, denetimden geçemeyen asansörler de en geç 2 ay içinde normlara uygun hale getirilecek.
Denetim sonrası yapıştırılacak etiket renklerin ise Yeşil-Güvenli, Mavi-Hafif Kusurlu, Sarı-Kusurlu, Kırmızı-Güvensiz anlamları taşıdığı bilgisi verildi.
1 yıl içinde tüm asansör denetimleri tamamlanacak
Asansör kontrol anlaşmasının, güvenlik açısından vatandaş yararına önemli kazanımlar getireceğini dile getiren ve ilçedeki önemli bir konuyu daha çözüme kavuşturduklarını kaydeden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kontrol ekiplerinin bir yıl içinde tüm asansörlerin denetimini tamamlayacağını ifade etti.
Vatandaşlar memnun
Asansörlere denetim uygulaması konusunda görüşlerini dile getiren vatandaşlar da uygulamadan duydukları memnuniyeti ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.