‘Gençler ile Akademik Söyleşiler’in 6. durağı Farabi’de

Karacabey Kaymakamlığı ve Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile hazırlanan ‘Gençler ile Akademik Söyleşiler ‘ adlı Projenin altıncı söyleşisi de gerçekleştirildi.
Geçtiğimiz Çarşamba günü Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen söyleşiye; İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Çetin ve Yardımcısı Dr. Merve Zivin, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü S.Ayhan Sağlam ve öğrenciler katıldı.
Söyleşi hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, “Öğrencilerimizi rol model teşkil eden meslek grupları ile bir araya getirerek meslek seçimleri ile ilgili sorularına cevap vermek ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla planladığımız söyleşi sınava hazırlanan öğrencilerimizin ilgisiyle gerçekleşti.
Kaymakamımız Sayın Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’nun katılımları ile başlayan Gençler ile Akademik Söyleşiler Projesi Mayıs 2018 sonuna kadar devam edecek olup, ilçemizdeki tüm 12.sınıf öğrencilerini kendi meslek alanlarında rol model olan kişilerle buluşturmaya devam edecektir” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.