AS Doruk Mühendislik’ten iki hediye bir arada

AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Ekim ayında başlattığı Yemek Takımı Hediye Kampanyası’na bir yenisini daha ekledi.
AS Doruk Mühendislik, Termoteknik LOGIC 26/35 yoğuşmalı kombi alacak olan müşterilerine 01 Kasım 2015 tarihinden başlayarak, iki hediyeyi bir arada vermeye başlayacak. Verilecek ikinci hediyenin ise, 2020 yılına kadar garanti olduğu belirtildi.
Bu güne kadar yaptığı kampanyalarla Kazan Kazan Prensibi ile çalıştıklarını belirten Şirket Sahibi Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu, şirketlerin ve müşterilerin birlikte kazanabilmeleri için empatinin şart olduğunu söyledi. Üretim için, yani yapılacak iş için, personel eğitiminin ve ürün kalitesinin yükseltilmesi gerektiğini, tersine maliyetlerin ve iş yapım sürelerinin düşürülmesini, sonuç olarak sarfların, yani giderlerin kontrol altıda tutulmasının olmazsa olmaz şartı olduğunu vurguladı.
AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti.’nin 2007 yılında, Doğal Gazda Doğru Çözüm sloganı ile, Karacabey’e hizmet vermeye başladığını söyleyen Doğruoğlu, “Bu güne kadar yaptığımız projeler ve işler de müşteri memnuniyetini göz önünde tuttuk. Yaptığımız doğalgaz dönüşümlerini kendi evimize yapıyormuş gibi düşünerek, empatiyle çalıştık ve birinci hedefimiz daima müşteri memnuniyeti oldu. Şirket olarak, ekonomik krizlere meydan okuyoruz. Yönetimsel yetkinliğimiz, teknik ve mühendislik tecrübemiz ile kaliteli ürünler kullanarak projeler yapıyoruz. Karacabey’deki müşterilerimizi önce Viessman, sonra Vaillant, şimdi de İngiliz malı, kalite ödüllü Logic 26/35 yoğuşmalı kombi ile tanıştırıyoruz. Bu güne kadar yaptığımız kampanyalarla AS Doruk Mühendislik Ltd.Şti.’den kombi alan müşterilerimize 2 adet çeyrek altın, 200 TL’lik telefon kartı ve Güral porselenden 41 parça yemek takımı hediye ettik. Müşterilerimizi, verdiğimiz kaliteli hizmetlerin yanında, hediyeler ile de kazandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İki hediyenin bir arada verileceğini ve yeni kampanyanın 01 Kasım-31 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacağını belirten Doğruoğlu, “Bu tarihler arasında İngiliz malı Logic 26/35 yoğuşmalı kombi alan ve servisine ilk çalıştırmasını yaptırıp devreye aldıran müşterilerimize; Güral Porselen Yemek Takımı ve 2020 yılına kadar Garanti hediye vereceğiz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.