Saadet seçime hazır

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı 1 Kasım seçimlerinde Meclis’te söz sahibi olmak için, tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Her akşam milletvekili adayları ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen programların son konuşmacısı Milletvekili Adayı Metin Çoraklık oldu. Milletvekili Adayı Metin Çoraklık ile yapılan esnaf ve kahvehane ziyaretlerine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları tam kadro katılarak destek verdiler.
Milletvekili Adayı Metin Çoraklık, kahvehane ziyaretlerinde yaptığı konuşmada “Bu seçim niçin yapılıyor biliyor musunuz? Bu seçim Saadet Partisi Meclis’e girsin diye yapılıyor. Çünkü un var, yağ var, tuz var, su var ama ekmek olmuyor. Neden? Çünkü maya yok maya. Maya Saadet Partisi’dir. Saadet Partisi bu milletin özüdür, inancıdır, tarihidir, kendisidir. Ne yaparlarsa yapsınlar Saadet Partisi Meclis’te olmadığı sürece bu millete hizmet edemezler, sorunlara çözüm bulamazlar. Rahmetli Necmettin Erbakan Hoca’mızın dediği gibi ‘Eninde sonunda gelip bu ülkenin anahtarlarını Milli Görüş’e teslim edecekler. Başka çaresi yok.’ Ama bizler istiyoruz ki, kafa göz yarılmadan, kan revan içinde kalınmadan gelin. Milli Görüş’e sarılın. Bu seçimde milletimiz bizlere en büyük desteği verecek ve Saadet Partisi’ni güçlü bir şekilde Meclis’e sokacaktır” şeklinde konuştu.
Anayasa’nın 148. Maddesi 3. Fıkrası gereği kişi hak ve özgürlüklerine yapılan haksızlıkların bireysel başvuru ile ortadan kalkacağını anlatan Çoraklık, Saadet Partisi %10 barajının altında kalsa bile, bölgelerde milletvekili çıkarılacak kadar oy alınması durumunda bireysel başvuru hakkının kullanılarak bir çok milletvekili çıkaracaklarını ifade etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.