AS Doruk Mühendislik sektör temsilcileri ile bir araya geldi

AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi, Makine Mühendisi Hüsnü Doğruoğlu İklimlendirme&Tesisat Mühendisliği sektörünün Bursa’da gerçekleştirdiği toplantısına katıldı.
Konut Yapı Gazetesi, İMSİAD ve BURTİMDER’in katkıları ile 15 Ekim 2015 tarihinde Bursa’da gerçekleştirilen ‘Sektörel Buluşmada’, İklimlendirme ve Tesisat Mühendisliği konularında faaliyet gösteren öncü kuruluşlar bir araya geldi.
Konut Yapı Gazetesi Genel Koordinatörü Serdar Ömeroğulları’nın moderatörlüğünde yapılan toplantı, İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ve BURTİMDER Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Ziya Eskibozkurt’un açılış konuşmaları ile başladı.
AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi Hüsnü Doğruoğlu katıldığı ‘Sektörel Buluşma’ toplantısında görüşülen konular hakkında bilgi verdi. Doğruoğlu “İklimlendirme ve Tesisat Mühendisliği konularında faaliyet gösteren öncü kuruluşların bir araya geldiği toplantıda; ‘Sektörün genel durumu, yaşadığı sorunlar, çözüm önerileri, döviz kurunun yükselmesi ve erken seçimin etkileri, 2015 yılı hedeflerine göre, Eylül sonu itibariyle sapma oranı ve nedenleri ile yıl sonunda hedeflerinin gerçekleştirilebilirliği konusunda görüşler ve değerlendirmeler, 2016 yılı hedefleri ve beklentiler, Sektörel STK’ların misyonu ve STK’lardan katkılar ve beklentiler, Sektör Firmalarının güç birliği imkanları, Kentsel Dönüşümün sektöre katkıları, Gelişen teknolojinin sektöre yansımaları’, konu başlıkları altında sektörün önde gelen firmaların sahibi ve yöneticilerinin görüş ve önerileri konuşuldu” dedi.
AS Doruk Mühendislik Ltd. Şti. Sahibi Mak. Müh. Hüsnü Doğruoğlu, Karacabeyli bir firma olarak Bursa’nın sayılı ve konusunda lider olan firmaların arasında olmak ve bu konudaki toplantıya davet edilmekten onur duyduklarını sözlerine ekledi. Doğruoğlu; ayrıca, Bursa da aylık olarak yayınlanan, Konut Yapı gazetesinin gelecek sayısında tüm katılımcıların yaptığı açıklamaların detaylı olarak yayınlanacağını bildirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.