‘Ülkenin geleceğine oy istiyorum!’

1 Kasım yerel seçimlerine sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Tevfik Topçu Karacabey’de seçim çalışmaları doğrultusunda bir takım ziyaretlerde bulundu.
Topçu, Karacabey’de esnaf ve köy ziyaretlerinde, sorun ve talepleri dinleyerek, Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini anlattı.
Hüseyin Erol başkanlığındaki MHP İlçe yöneticilerinin yanı sıra, Karacabey ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hüsnü Doğruoğlu ile birlikte gazetemize de ziyaret de bulunan Milletvekili Tevfik Topçu, ülkenin geleceği adına oy istediğini belirterek, ülkeyi ve halkı bu zor günlerden kurtaracak son kalenin Milliyetçi Hareket Partisi olduğuna dikkat çekti. Gündemi değerlendirme konuşması gerçekleştirdiğimiz Topçu, “Gündeme damga gibi vuran terör olaylarının üzüntüsü içindeyiz. Türkiye’de güvensizlik var. 13 yıldır AKP iktidarının sonucunda ülke güvensizliğe uğratılmıştır. Türkiye’nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gidiyoruz. 1 Kasım Türkiye adına bir fırsattır. Gelecek nesiller için, Türkiye’nin bütünlüğü, ülkemizin kalkınması, gelişmesi, bağımsızlığı ve özgürlüğü için mücadele ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy verin, 2 Kasım sabahı bütün bu yanlış uygulamaların faturasını keselim. Türkiye’de şu anda her kesim derin bir kriz yaşıyor. Her kesime çare bulalım. Başta terör belası olmak üzere tüm sorunları çözelim. Ülkeyi huzura ve refaha kavuşturalım. Karacabey halkının partimize olan ilgisi beni ve teşkilatımızı fazlasıyla heyecanlandırdı. Gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Karacabeylilere teşekkür ediyorum. Oylarınıza talibim. 1 Kasım 2015 Pazar günü ülkenin geleceğine oy istiyorum” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.