“Arkadaş Yapı Center” hizmete girdi!

Karacabeyli işadamından Bandırma’ya dev tesis:

Karacabey Beylik Köyü’nde doğup büyüdükten sonra iş yaşamına Bandırma’da başlayan ve kısa süre içinde büyük ivme kazanarak saygın işadamları arasına giren Harun Balat’ın dev tesisi “Arkadaş Yapı Center” önceki gün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi.

Ortağı Ahmet Kırcı ile birlikte 2001 yılında kurdukları Arkadaş Boya’yı Bandırma ile tanıştıran Harun Balat, “Önce Hizmet” parolasıyla çıktıkları 11 yılda marka haline geldi.

Harun Balat ve Ahmet Kırcı’nın Terminal karşısında birlikte hizmete açtığı, “Arkadaş Yapı Center” geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen muhteşem bir törenle faaliyetine başladı.

“Arkadaş Yapı Center”ın görkemli açılış törenine Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Aksakal Belediye Başkanı Üstün Taşdemir, Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı, Seramiksan Pazarlama Grup Başkanı H.Bülent Şamlı, Polisan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Bitlis, Manken Vahe Kılıçarslan, Oyuncu Gözde Mukavelat ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Arkadaş Yapı Center ortaklarından Harun Balat, Arkadaş Boyayı 2001 yılında ortağı Ahmet Kırcı ile birlikte kurduklarını söyledi. Sektördeki tüm yenilikleri imkânları doğrultusunda takip ettiklerini dile getiren Balat, “Gelişen rekabet ortamında daha kaliteli hizmeti daha uygun fiyata sunmamız gerekiyordu. Enerjimizi bu yöne doğru kullanarak yaptığımız yatırımlarla şehrimizin istihdamına katkıda bulunmaya devam ediyoruz. 3 bin 300 metrekare alan içerisinde sektörde öncü firmaların ürünlerini ilçemiz sakinleriyle buluşturmaktan mutluluk duymaktayız” dedi.

Şirket olarak bu güne kadar sosyal sorumluluk projelerinin içinde olduklarını anımsatan Balat, bu kapsamda Bandırmaspor ve Bandırma Basketbol Kulübüne gerekli desteği verdiklerini sözlerine ekledi.

Bandırma Kaymakamı Ali Mantı, Türkiye’de ortaklık kültürünün çok gelişmediğini, Harun Balat ve Ahmet Kırcı’nın 11 yıldan beri uyum içersinde ortaklılarını sürdürmelerinin güzel bir örnek olduğunu belirtti. Mantı, Harun Balat ve Ahmet Kırcı’ya ortaklıklarını uzun süre sürdürmeleri isterken, yeni hizmetin Bandırma’ya hayırlı olmasını diledi.

Seramiksan Pazarlama Grup Başkanı H.Bülent Şamlı ise, konuşmasında Arkadaş Boya ile işbirliklerinin 2 yıl öncesine dayandığını söyledi.

Şamlı “Seramik sektörünün yenilikçi markalarındanız. İlkleri ve tekleriyle yaşam alanlarına değer katmayı sürdürüyor. Farklı dekorasyon yaklaşımlarına ve zevklere yönelik geniş ürün gamımız bulunmaktadır. Dünya trendlerini yakından takip ediyor ve yükselen trendler doğrultusunda serilerini geliştirmeye devam ediyoruz. Yalnızca Seramiksan tarafından rotodigit teknolojisi kullanılarak üretilen Digiart karoların yeni serisi Bodrum Kayrak da tasarım ve ileri teknolojiyi bir araya getiriyor. Seramiksan üstün dijital baskı teknolojisini bu seride de en iddialı şekliyle mekânlara taşıyor” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından kurdelesi kesilen Arkadaş Yapı Center, hizmete girdi. 3 bin 300 metrekarelik alanda hizmet verecek olan dev tesiste birbirinden güzel mutfak ve banyo ürünlerini gezen konuklar, hayranlıklarını gizleyemedi.

Her aileye ve ekonomiye uygun showroomlarıyla Karacabeyli vatandaşları da mağazalarına beklediklerini duyuran Arkadaş Yapı Center Ortakları Harun Balat ile Ahmet Kırcı, “Önce Hizmet” parolasıyla sektörde iddiaları olduklarını sözlerine ekledi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.