Apo’nun asılması için açlık grevine hazırız!

Alperen Ocakları'ndan sert açıklama:

Karacabey Alperen Ocakları Başkanı Ersin Gökkaya, son günlerdeki cezaevlerindeki açlık grevleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Bunlara hükümet izin veriyor. Eğer idam gelse PKK diyeni sallandırsalar bugün kimse sesini çıkartamaz” dedi.
Terörist başı Abdullah Özalan'ın bu günlerde serbest bırakılmasından bahsedildiğini belirten Gökkaya, “Bu aralar bazı yüzsüzler, 'Apo' denen canini salınmasından bahsediyor. Onun için ölümü göze alıyorlar. Bugüne kadar verilen şehitlerin hesabı kimden sorulacak? Başbakan buna yanıt vermelidir” diye sorguladı.
Terörün durması için idamın geri gelmesi gerektiğine dikkat çeken Gökkaya, “İdamın geri gelmesini halk istiyor. Yapılan anketlerde de bu çıkıyor. O zaman Başbakan'a yine soruyorum; Halkın seçtiği vekiller, halkın istediğini niye yapmıyorlar? Eğer birileri açlık greviyle bir şeyler yapacaksa, biz de 'Apo asılsın' diye tüm Alperenlerle, şehit aileleriyle açlık grevi yapmaya hazırız. Şehitlerimiz bu ülkenin baş tacıdır. Kimse bizlere şehitlerimizi unutturamaz.
Şehit haberleri artık gazetelerde her ne kadar üçüncü sayfa haberi olsa da onlar bizim yürek yangınlarımızdır. Şehitlerimiz, al bayrağımız” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.