“Annesini döverek öldürdü” iddiası!

Böyle evlat mı olur?

Önceki gece geç saatlerde yaşanan olayda eve gelen işsiz S.Ş. henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı annesi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.Ş., annesini dövmeye başladı. O sırada eve gelen baba Kadir Ş., oğlunu durdurmaya çalıştı ancak esrar maddesi kullandığı iddia edilen S.Ş. babasını dinlemedi.

Dayak yememek için oğlundan kaçmaya çalışan yaşlı kadın birden bire yere yığıldı. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaşlı kadının öldüğünü tespit etti. Jandarma tarafından gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemede annesini dövmediğini sadece kolundan tutup ittiğini söyledi. Baba Kadir Ş. ile zanlının iki kardeşi ise S.Ş.’ın annesini dövdüğünü ifade etti.

Yaşlı kadının cenazesi ölüm sebebinin araştırılması için Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine gönderilirken, olayın yaşandığı evin bahçesinde S.Ş. tarafından ekildiği ileri sürülen 26 kök hint keneviri de ele geçirildi. S.Ş., sabah saatlerinde çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.