Annelerimizi her gün hatırlayalım!

HAS Parti’den hastaneye anlamlı ziyaret:

Anneler Günü’nü unutmayan HAS Parti Kadın Kolları Başkanı Sevinç Kuvan, ailenin toplumun en önemli unsurlarından biri olduğunu ve bu anlamda annelere büyük görevler düştüğünü söyledi. Kuvan, aileyi ayakta tutmak için her türlü fedakârlığa katlanan annelerin hakkının ödenemeyeceğini ifade etti.

Kuvan, şöyle devam etti:“Bizler 'Cennet Anaların ayakları altındadır' diyen ve onlara en yüksek değeri veren bir inancın mensuplarıyız. Hem dinimiz hem de gelenek ve göreneklerimizde annelerin önemine her zaman dikkat çekilmiştir. Ancak onlar, hayatta çok büyük zorluklarla ve büyük acılarla mücadele etmek zorunda kalmaktadır.”

Annelerin yaşadığı önemli sorunların başında ekonomik zorlukların geldiğine işaret eden Kuvan, “Bugün anneler, ülkemizde yaşanan gelir adaletsizliği ve işsizlik yüzünden yoksullukla mücadele etmek zorunda kalmaktadır. Annelerin eşlerine destek olmak ve ailelerini ayakta tutmak için çok zor şartlar altında çalışmak zorunda kaldığını görüyoruz. Sadece anneler değil, babalar ve çocuklar da ülkemizde yaşanan yoksulluktan etkilenmekte bu zor yaşam koşulları birçok ailenin parçalanmasına neden olmaktadır.

Annelerimiz, bir gün değil yılın her gününde hatırlanmalıdır. Özverilerin en yücesini gösteren şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ve Karacabeyli annelerimizin gününü kutluyor onlara sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.