Anlamak mümkün değil!

MHP İl Başkanı Hasan Toktaş, 2 ayda 150 şehit verildiğine dikkat çekti ve ekledi:

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstişare Toplantısına katılan İl Başkanı Hasan Toktaş, her geçen gün artan şehit haberlerine dikkat çekerek, “2 ayda 150 şehit verdik. Bunu anlamak mümkün değil” dedi.

Toplantıya İl Başkanı Toktaş dışında, İl Başkan Yardımcıları Fatih Şenöz ve Musa Sipahioğlu ile Kadın Kolları Başkanı Leman Şirin de katıldı.

MHP İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, Belediye Meclis Üyeleri Vedat Mert, Hüsnü Doğruoğlu, Bülent Şen ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, artan şehit haberlerine dikkat çekti.

Toktaş, “Söyleyecek söz bulamıyorum. 10’ar 10’ar, 25’er 25’er şehit veriyoruz. Günlük şehit sayımız ortalama ikinin üzerindedir. Gaziler gününde Kıbrıs gazilerimize ne kadar şehit verildiğini sordum. Onlarda bana 450-500 civarında olduğunu söylediler. Karşılıklı savaşa giriyorlar, adaya çıkarma yapıyorlar 500 şehit veriliyor, şuanda ise 2 ayda 150 şehit veriyoruz. Bunu anlamak mümkün değil” dedi.

MHP’ye ihtiyaç var

Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Toktaş, ‘’Birlik ve beraberlik için iyi çalışmalıyız. Çünkü bize ihtiyaç var. Son aylarda kendi isteğiyle gelip partimize üye olan vatandaşlarımızın sayısı arttı. İlçe divan toplantılarını gümbür gümbür yapmalıyız. Bu toplantıları katılım törenlerine dönüştürmeliyiz.

Seçim çalışmalarına hız verin

Seçimlere 13 ay var. Artık çalışmalara başlamalısınız. Seçimleri gündeminize alıp, eski ilçe başkanları başta olmak üzere önemli isimlerle istişare toplantıları yapın.

Karacabey yerel seçimlerde en iddialı ilçelerin başında geliyor. İnanıyorum ki yerel seçimlerde MHP Karacabey belediye başkanlığını kazanacaktır” şeklinde konuştu.

Ardından toplantı, karşılıklı soru cevap bölümüyle sona erdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.