Alperen Ocakları sorunları masaya yatırdı

Karacabey Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı İlçe Başkanlığı, 23-24 Şubat tarihlerinde Yalova’da düzenlenen Marmara Bölge Toplantısı’na katıldı. Ocak Başkanı Ersin Gökkaya ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Göktepe’nin yer aldığı toplantıda, Türkiye ve bölgedeki sorunlar masaya yatırıldı.
Toplantıda; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bilkent Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Şükrü Öztürk, Marmara bölgesinde bulunan ocak il ve ilçe başkanlarına seminer verdi.
Karacabey Alperen Ocakları Ersin Gökkaya, toplantı hakkında yaptığı bilgilendirmede; “İlçemizde neler yapabiliriz, genç nesillerimize daha iyi nasıl faydalı oluruz, bölgelerimizdeki birlik beraberliğimizi sağlamak adına STK kuruluşlarıyla birlikte çözüm masasına yatırabilecegimiz bir ortam sağlamak gibi konularda bilgi alış verişinde bulunduk. Devlet ve millet bekası söz konusu olduğunda Alperen Ocakları her vakit üzerine düşen görevi yerine getirecektir. Bizler bu ülke için düşünmeden seve seve canını verecek bir neslin sancaktarlarıyız. Bu kutlu dava hiç bir zaman sahipsiz kalmamış ve kalmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.