BEV, Karakoca İlköğretim’i yeniledi

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın yürüttüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında Karacabey Karakoca Köyü İlköğretim Okulu’na yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı.
Öğrencilerin daha sağlıklı bir ortamda eğitimlerine devam edebilmeleri için BEV tarafından bakım ve onarımdan geçirilen köy okulu, 2018-2019 yılının 2.yarısında hazır hale getirildi.
BEV tarafından yapılan çalışmalar sonucu okula; su arıtma tesisi, uygulamalı bilgisayar, mutfak ve yemekhane sınıfı yapıldı.
Ayrıca okul bahçesine ve köy meydanına yapılan Atatürk Büstü’de açılış töreniyle okula ve köy halkına hediye edildi.
Açılış törenine BEV Başkanı Naci Şahin, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Uzun, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, Bülent Altıntaş, BEV Eğitim Komitesi Başkanı Adnan Sözeri, Geçmiş Dönem Milletvekili ve BEV Mütevelli Heyeti Üyesi Kemal Demirel, BEV Mütevelli Heyeti Üyeleri Mümin Şentürk, Süleyman İnan, Osman Güler, Murat Şakir, Fatih Şakir, İlhan Uslu, Ümit İşmen, Karakoca İlköğretim Okulu Müdürü Cahit Engin Güven, Karakoca Köyü Muhtarı Mümin Öztürk, Karakoca Köyü Derneği (KARDER) yöneticilerinin yanı sıra öğretmenler öğrenciler ve köy halkı katıldı.
Açılışın ardından yapılan tadilat ve tamirat çalışmaları yerinde incelenirken, yeni bir bilgisayar sınıfına kavuşan öğrenciler ile sohbet edildi.
Tören sonunda Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet Uzun, BEV Başkanı Naci Şahin’e teşekkürlerini sunarak, plaket takdiminde bulundu. Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bülent Altıntaş da eğitim alanındaki özverili çalışmaları için BEV Eğitim Komitesi Başkanı Adnan Sözeri’ye teşekkürlerini ileterek, plaket takdim etti. Çekilen hatıra fotoğraflarının ardından tören son buldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.