Alo Meltem – Halkın Sesi



Alo Meltem – Halkın Sesi
Peygamber benzetmesine tepki
Zeki GÜLHAN, sen bu işlerle uğraşacağına mensubu olduğun partinin belediye başkanının yaptıklarına baksana. Kendi ellerinle getirdiğin adam seni makam odasından zabıta zoruyla dışarı atmadı mı? Ama ne olduysa, gelinin işe girdikten sonra herkes gibi Ergün Koç sana da bir elma şekeri verdi herhalde. Yala yala bitmez!!! Sen bu güne kadar kenara çekileyim de yerime gençler gelsin diye düşündün mü? Aman koltuğu bırakma diyeceğim ama, Sn.R.Tayyip Erdoğan; Saim ÇAĞAN gibi partinizi ve sizleri bitirdi. Ama sen Saim Bey gibi onurlu bir davranışı ne yazık ki yapamadın. Sana tek diyeceğim, YETERRRRRRRRR söz milletin.
***

Şentürk; Türk Milleti çaresiz değildir!
Terörle Mücadele Kahramanlarına destek için Karacabey’de de yürüyüş yapılsın. Siyasi Partiler ön ayak olsun.
***

Şentürk; Türk Milleti çaresiz değildir!
Bütün benliğimizle, kalbimizle, her şeyimizle şehitlerimizin, gazilerimizin, vatan için savaşan Mehmetçiğin yanındayız. Hepimiz Mehmetçiğiz. Terörle Mücadele Kahramanları kampanyasına biz de destek veriyoruz.
***

Bakkallara maytap uyarısı
Sadece maytap vb. ürünler değil, tüm patlayıcı ve oyuncak tabancalar da yasaklanmalıdır. Çocukları şiddete özendiren her şey yasak kapsamına alınmalıdır. Şiddet vb. öğeler içeren yayın ve oyun cd’leri de en az bunlar kadar çocuk psikolojisine zararlı. Kurtlar Vadisi gibi dizleri de es geçmeyelim.
***

Yarış atları takla attırdı
Haberde geçen kaza yapan sürücü bayanmış. Bayanların araç kullanmada daha titiz ve dikkatli oldukları söyleniyor. Ama bu Bayan bu tezi çürütüyor anlaşılan.

***

Muhasebeciler yemekte buluştu
Muhasebeciler işlerini düzgün takip etsinler. Böyle yemekli toplantılarda bir araya geldiklerinde biraz da öz eleştiri yapsınlar. Etrafımızda kaç kişi görüyoruz ki. Muhasebecilerin hataları yüzünden yüzlerce esnaf Maliyeye ceza ödemek zorunda kalıyorlar. Böyle hatalar Muhasebe ücretlerinden düşülsün.

***

Sahipsiz hayvanlar kısırlaştırıldı
Karacabey’in her tarafı sahipsiz ve uyuz köpeklerle dolu. Kuduz olmadıkları ne malum? Okula giden çocuklarımız tehlike altında. Bunun vebalini kim ödeyecek? Belediye bir an önce sahipsiz hayvanları Arıtma Tesisleri yanında yaptırdığı Hayvan Barınağı’na toplamalıdır. Sokaklarda sahipsiz hayvan istemiyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.