“Akşener için bağış çağrısına yoğun talep”

İYİ Parti Karacabey İlçe Teşkilatı, devlet bütçesinden yardım alamayan Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener için açılan bağış kampanyasına tam destek verdi. İlçe Başkanı İsa Coşkunsoy, Akşener’e oy vermeyi düşünen tüm vatandaşlara destek çağrısında bulundu.
Tüm baskı ve basın ambargosuna rağmen İYİ Parti olarak 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerine azimle çalışmaya devam ettiklerini söyledi. AK Parti’nin devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim çalışması yaptığını belirten Coşkunsoy, buna karşın İYİ Parti’nin gücünü milletten aldığını vurguladı.
İYİ Parti İlçe Başkanı İsa Coşkunsoy, “Adil şartlarda yarışılmayan 24 Haziran seçimlerinde, milletin adayı Meral Akşener’in, halkın desteğine ihtiyacı vardır. Çünkü ülkemizin tüm kaynaklarını ranta çevirip, sadece kendilerini ve yandaşlarını zengin eden bu iktidara dur demek için çıktığımız bu yolda milletimizin bizi yalnız bırakmayacağına inancımız tamdır. Bu seçimlerde devlet bütçesinden yardım alamayan partimiz, son derece karanlık dönemden geçen ülkemize bir güneş gibi doğan İYİ Parti’ye ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’e bu zamana kadar hep sahip çıkmıştır. Halkımızın bu seçim kampanyamız için de bağış hesaplarımıza destek vereceğinden şüphemiz yoktur. Ayrıca bu zamana kadar beklentilerimizin üzerinde bir bağış gerçekleşmiştir.” dedi.
“Birlikte başaracağız”
‘Birlikte Başaracağız’ sloganıyla 24 Haziran seçim kampanyasına Ziraat Bankası ve İş Bankası hesaplarına bağış yapılarak destek olan halka ve partili tüm üyelere teşekkür eden Başkan Coşkunsoy, “Tüm halkımızın vatan, millet uğruna çıktığımız yolda yanımızda olduğundan hiç şüphemiz yoktur. Bu kampanyada olduğu gibi tüm halkımızın desteğini bekliyoruz. Çiftçisinden, emeklisine, işçisinden, memuruna, gençlerinden, çocuklarına kadar herkesin mutlu olduğu Türkiye hayaliyle, milletimize huzur vaat ve taahhüt ediyoruz. Artık milletimizin aldatılmaya, kandırılmaya tahammülü kalmamıştır. Genel Başkanımız Meral Akşener’in, halkımızdan aldığı güçle 24 Haziran’da Cumhurbaşkanı olacağından da kuşku duymuyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“Son gün 29 Haziran”
Vatandaşların Meral Akşener için bağışlarını 29 Haziran 2018 tarihine kadar Yüksek Seçim Kurulu’nca belirlenen ve üst limit olan 13 bin 916 liraya kadar bağış yapabileceklerini duyuran Coşkunsoy, “Bağış ve yardımlar sadece seçim harcamalarında kullanılacaktır. YSK kararı uyarınca seçim hesaplarına yapılacak bağışlarda T.C kimlik numarası bildirmek zorunlu, aksi halde bağış kabul edilmemektedir.” diye konuştu.
Akşener’in bağış kampanyası için hesap numaraları ise şöyle:
Ziraat Bankası: İBAN: TR18 0001 0024 8600 0343 4350 01
Türkiye İş Bankası: İBAN: TR45 0006 4000 0014 3623 4343 43

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.