“Karacabey daha da güçlü olacak”

*Bursa ve Türkiye siyasetinin duayen isimlerinden eski AK Parti Milletvekili Ali Kul ile AK Parti Bursa Milletvekili adayları Mustafa Esgin ve Gülten Kapıcıoğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.
*Karacabey ve Bursa’daki seçim çalışmaları ile ülke gündeminde yer alan konuların masaya yatırıldığı ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Ali Özkan, 24 Haziran’da aynı zamanda Türkiye’nin bekasının da oylanacağı mesajını verdi.

Bursa ve Türkiye siyasetinin duayen isimlerinden eski AK Parti Milletvekili Ali Kul ile AK Parti Bursa Milletvekili adayları Mustafa Esgin ve Gülten Kapıcıoğlu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.
Karacabey ve Bursa’daki seçim çalışmaları ile ülke gündeminde yer alan konuların masaya yatırıldığı ziyaret sonrası değerlendirmede bulunan Ali Özkan, 24 Haziran’da aynı zamanda Türkiye’nin bekasının da oylanacağı mesajını verdi.
Karacabeyli 2 Milletvekili İlçemize Güç Katacak
Ali Özkan, 24 Haziran’da gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimlerinde Karacabeyli Mustafa Esgin ve Karacabey Belediye Meclis ve Bursa Büyükşehir Meclis Üyesi Gülten Kapıcıoğlu’nun, AK Parti’nin Bursa 1. Bölge listesinde yer almalarının tüm Karacabeyli vatandaşlarda büyük bir memnuniyet oluşturduğuna ve bu sayede Karacabey’in daha da güçlü olacağına dikkat çekti.
Eski Milletvekili Ali Kul’u da ilçelerden ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını da ifade Özkan, seçim çalışmalarına sunduğu katkı ve rehberliğin de büyük önem taşıdığına vurgu yaparak, kendilerine her zaman minnettar olduklarını kaydetti.
Milletimiz 24 Haziran’da Emperyalistlere En Güzel Cevabı Verecek
Önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinin her zamanki seçimlerden farklı bir yönünün de bulunduğuna dikkat çeken Ali Özkan, aynı zamanda ülkenin bekasının da oylanacağı bu seçimlerde, vatandaşların batılı emperyalist ülkelere en güzel cevabı verecek güçte olduğunu dile getirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.