AKP’lilerin Belediye çıkartması

AKP’lilerin Belediye çıkartması
*Karacabey’de dün AKP rüzgarı esti. AKP’nin 4 Bursa milletvekili, eski DP, yeni AK Parti’li Belediye Başkanı Ergün Koç’u makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dedi.
*Ziyaret sırasında İlçe Başkanı Halit Türkkan’ın sıkıntılı olduğu gözlerden kaçmazken, “Zoraki Nikah”ın ne zaman bozulacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.
Karacabey’e gelen AK Parti Bursa Milletvekilleri; Ali Koyuncu, Mehmet Tunçak, Hayrettin Çakmak ve Mehmet Ocakden ile İl Başkanı Sedat Yalçın ve İlçe Başkanı Halit Türkkan çiçeği burnunda AK Parti’li Belediye Başkanı Ergün Koç’u ziyaret etti.
Yoğun katılımlı ziyarete, AKP İl yönetiminin yanı sıra, ilçe yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, ile köy muhtarları da katıldı.
Koç’un hizmetlerini beğeniyoruz
Türkiye’nin en büyük partisi olduklarını söyleyen İl Başkanı Sedat Yalçın, her yerde olmak istediklerini belirtti. Belediye Başkanı Ergün Koç’un hizmetlerini beğendiklerini dile getiren Yalçın, adaylık konusunda her hangi bir açıklama yapmadı.
AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Tunçak, partilerin hizmet için var olduklarına dikkat çekti. Ergün Koç’un AK Parti’ye geçişini değerlendiren Tunçak, “Partimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, Karacabey’e bundan sonra daha hızlı ve etkin hizmetin geleceğini vurguladı. İdeolojik siyasetin sona erdiğini belirten Koyuncu, “Artık hizmet siyaseti var. Kısa sürede Karacabey’e hizmet yağacak. Sayın Koç’un partimize güç katacağını düşünüyoruz” diye konuştu.
AKP’nin adayı Ergün Koç mu?
İlçe Başkanı Halit Türkkan’ın sıkıntılı olduğu gözlerden kaçmadı. Transferle ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Türkkan, “Hayırlı olsun” demekle yetindi.
Karacabey’de siyaset ateşi her geçen gün artarken, AK Parti’li milletvekillerin Belediye çıkarması dikkat çekti. Vekillerin sadece kutlama ziyareti olarak açıkladıkları durumu vatandaşlar, “AKP’nin Belediye Başkan Adayı Ergün Koç olacak” şeklinde yorumladı.
Partiler araçtır, önemli olan hizmet!
Belediye Başkanı Ergün Koç, vekillerin ziyaretlerinden dolayı onur duyduğunu belirtti. Partilerin hizmet için araç olduklarını dile getiren Koç, “Aldığımız terbiye ile hizmete devam ediyoruz. Bizde öncelik insana verilir. Kim olduğuna bakmaksızın halkımızın refahı için uğraşıyoruz. Bu hizmet yarışında Karacabey’imizi ayağa kaldırmak istiyoruz. Ziyaretlerinden dolayı başta sayın vekillerime, il ve ilçe yönetimine, meclis üyesi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.