Akpınar’a veda yemeği

Karacabey Ziraat Bankası’nda yaklaşık 7 yıl görev yaptıktan sonra aynı bankanın İnegöl şubesine atanan Ahmet Akpınar için önceki akşam bir veda yemeği düzenlendi.
Borsa Mihaliç Restorant’ta gerçekleştirilen gecede Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu, Meclis Başkanı Nuri Karaca, Ova Köyleri Sulama Birliği Başkanı Sami Özseçen, Gölecik Sulama Birliği Başkanı Cemal Erdem’in yanı sıra Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Akpınar’ı yalnız bırakmadı.
Gecede Ahmet Akpınar ile geçen anılarını anlatmasının ardından Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu Ahmet Akpınar’ı plaketle onurlandırdı. Karahasanoğlu, “Karacabey’de geçirdiği 7 yılda çifçiye ve hayvancılığa verdiği desteklerden ötürü Ahmet Akpınar’a teşekkür ediyorum. Bundan sonraki hayatında da başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.
Karacabey’deki 7 yılı dolu dolu ve yeni dostlar edinerek geçirdiğini ifade eden Müdür Ahmet Akpınar ise yemeği düzenleyen Ziraat Odası Başkanı Hasan Karahasanoğlu’na ve katılanlara teşekkür etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.