AKP’den ziyaretler

Karacabey AK Parti Başkanı Halit Türkkan, yeni yönetimiyle birlikte dün İlçe Emniyet ve Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
 İlk olarak Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu’nu ziyaret eden AK Parti İlçe Yönetimi, her zaman polisin arkasında oldukları mesajını verdi. Emniyet Müdürü Aşkınoğlu ise yeni seçilen AK Parti yönetimini kutlarken başarı dileklerinde bulundu. Polisin her zaman en güvenilir kurumların başında geldiğini belirten AKP İlçe Başkanı Halit Türkkan, Karacabey’de de emniyetin etkinliğinin göz ardı edileme-yeceğini savundu. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, AKP İlçe Yönetimi’ne teşekkür etti.
Eğitime sonuna kadar destek sözü
 Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan ve Şube Müdürleri Emin Dingin ve İsa Aydemir ile bir araya gelen AKP yönetimi, eğitime her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydetti. Ziyaretlerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Milli Eğitim Müdürü Hasan Turhan, yeni seçilen yönetimi kutladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Seviye Tespit Sınavı (SBS)’nda Bursa ikinci olmasını tebrik eden AK Parti İlçe Başkanı Halit Türkkan, bunun çok önemli bir başarı olduğuna dikkat çekti. Karacabey’deki eğitim kalitesinin yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını yineleyen Türkkan, bu konuda her türlü isteğin yerine getirilmesi için çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.