AKP, teşkilatıyla iftarda buluştu!

İftar programına Bursa Milletvekili Önder Matlı, İl Başkanı Sedat Yalçın, il ve ilçe yöneticileri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, partinin eski ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, köy temsilcileri, çevre ilçelerin başkan ve yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.

            Yemeğin ardından tüm konukları selamlayan AKP İlçe Başkanı Mustafa Çelik, birlik ve beraberlik içinde nice Ramazan’lara ulaşmak istediklerini söyledi.

Halkın içindeyiz!

AKP İl Başkanı Sedat Yalçın, bu yıl beş yıldızlı hotellerde değil, halkın arasında iftar açtıklarına dikkat çekerek, “Düzenlediğimiz sokak iftarları sayesinde halkımızla iç içe olduk. Bu etkinliklerimiz halkımız tarafından da çok beğenildi” dedi.

            AKP’nin Türkiye’ye umut verdiğini dile getiren Yalçın, “Zora talip olan bir partiyiz. Türkiye artık çok güçlü bir ülkedir. Ülkemiz dışında da yaşanan zulme göz yummuyoruz. Tepkimizi dile getiriyoruz. Dünya çalkalanıyor ancak Türkiye sıçramaya devam ediyor” şeklinde konuştu.

Hizmetler devam ediyor!

AKP hizmetlerinin Karacabey’de gümbür gümbür devam ettiğini belirten Bursa Milletvekili Önder Matlı ise, sorunların çözümü adına gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

            Köy yollarının asfaltlandığını, Gölecik Barajı ihalesinin tamamlandığını, Yeşildere Barajı’nın yapımına çok yakında başlanacağını, elektrik şebeke hatlarının düzenleneceğini, bozuk olan köy yollarının genişletileceğini ve gerekli bir çok hizmetin gerçekleşeceğini ifade eden Matlı, “Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz müddetçe hayal olan tüm hizmetler gerçekleşecek.

            Geçen Ramazan ayında Somali’deki açlıkla dertleniyorduk. Şimdi ise Suriye, Irak ve Arakan’da mazlumlara karşı yapılan zulümle dertleniyoruz. AK Parti’nin gücü sınırları aştı. Zalimlerin zulümlerine karşı mazlumların gözyaşlarını dindireceğiz.

Türkiye’ye rağmen olmaz!

Kararlı yürüyüşümüz sürüyor. Ancak bundan rahatsızlık duyanlar var. Terör belasını başımıza kakmaya çalışıyorlar. Fitne ve fesatla bu iş olmaz. Türkiye’ye zarar veren kim olursa olsun gereken cevabı alır. Önceden ülkemiz figürandı ancak bugün bir düzen kurulacaksa bu Türkiye’ye rağmen olmayacak.

            Diklenmeden dik duruyoruz. Mazlumun hakkı için dik duruyoruz. Terörle mücadelede kararlıyız. Demokratikleşmede kararlıyız. Hiçbir kuvvet bizi durduramaz” diyerek sözlerini bitirdi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.