AKP İlçe Danışma yarın toplanıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığı'nın ilçelerde başlattığı “Danışma Kurulu Toplantıları” devam ediyor.
Toplantıların ilk uygulamasını Karacabey'de başlatan AKP İl yönetimi, ikinci tura yine ilçeden start verecek. Toplantıda Bursa genelinde yapılan anket sonuçlarının masaya yatırılacağı belirtildi.
Yarın saat 18.00'de Karacabey Ticaret Borsası Konferans Salonu'nda düzenlenecek kurul toplantısına AKP İl Başkanı Sedat Yalçın'ın yanı sıra, Bursa Milletvekili Önder Matlı ve bazı milletvekilleri ile çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.
AK Parti İl Başkanlığı'nın 2013 yılına ilişkin yaptırdığı ilk seçim anketinde alınan sonuçların değerlendirileceği toplantıda, önümüzdeki yerel seçimlerde izlenecek stratejiler konusunda Karacabey Teşkilatının bilgilendirileceği öğrenildi.
İl Başkanlığı'nın Bursa genelinde yaptırdığı seçim anketinde AKP'nin yüzde 59.5 oranında oy potansiyeline sahip olduğu belirtildi. Partinin yerel seçimde göstereceği adayın kişiliğinin de sorulduğu ankette, “Kim olursa olsun, desteğimiz devam edecek” mesajı içeren cevaplar alınmasının da olumlu karşılandığı ifade edildi.
Parti adayına verilecek gönül kredisinin sınırsız oluşunun İl Yönetimi'ne “büyük güven ve yerel seçimlere büyük moral ile hazırlık” ortamı sunduğu vurgulandı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.