Devlet Hastanesi’nde ilk omurga ameliyatı

Karacabey Devlet Hastanesi'nde ilk Omurga Ameliyatı yapıldı. Ameliyatın ardından büyük bir başarıya imza atıldığı bildirildi.
    Devlet Hastanesi doktorları Ertuğrul Köseoğlu ve Salih Zeki İpekoğlu başkanlığında Karacabey'de ilk kez “Büyük Omurga” ameliyatı gerçekleştirildi.
    Sürekli bel ağrılarından yakınan A.D. isimli hastaya Karacabey Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Ertuğrul Köseoğlu ve Beyin Cerrahi Uzmanı Dr. Salih Zeki İpekoğlu yönetiminde yapılan operasyonun ilk etabında hastanın kırık ve deforme olan omurga parçası çıkartıldı. Operasyonun ikinci bölümünde ise, omurganın kaymasını önlemek amacıyla vida ile sabitleme işlemi yapılarak ameliyat işlemleri başarı ile sona erdirildi.
    Ameliyat sonrasında şikâyetlerinin neredeyse tamamen düzeldiğini ve kısa sürede sağlığına kavuştuğunu dile getiren A.D., ameliyatının gerçekleşmesinde emeği geçen doktor, hemşire, sağlık ekibi ile hastane yönetimine teşekkür etti.
    Ameliyatı gerçekleştiren ekipte yer alan ve aynı zamanda Devlet Hastanesi Yöneticiliği görevini de sürdüren Op. Dr. Salih Zeki İpekoğlu, Karacabey Devlet Hastanesi'nin bu tarz operasyonları gerçekleştirebilecek, uzmanlık ve bilgiye sahip olduğuna vurgu yaptı.
    İpekoğlu, “Hastane olarak hedefimiz; eksiklikleri bir an önce tamamlamak, sağlıktaki hizmet kalitemizi çok daha yukarılara taşımak ve başka hastanelere gitmeye gerek kalmadan hasta sorunlarını yerelde çözmektir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.